Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Republikánské maso

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

biznesmenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 221 kJ /
292 kcal
Bílkoviny3,31 g
Tuky5,14 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 196 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy48,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kostky masa orestuju na dozlatova osmažené cibuli,přidám cukr, nechám zkaramelizovat, pak přidám koření a hořčici, hl. mouku a opražím, podliji pivem a dusím. Krok 2: Když je maso poloměkké, přidám houby i s vodou a dusím doměkka a nakonec přiliji šlehačku.

Zveřejněno 20. 2. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Republikánské maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rkP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Republikánské maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rkP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Ať žije Sládek!

Dělala jsem to teď v neděli a chutnalo nám to.Myslím, že jsem to nedělala naposledy. Bylo to dobré s rýží.

Biznesmenko, dnes jsem si vybrala Tvůj recept. Je to rychlovka a výborná, moc jsme si pochutnali. Jen jsem přidala citr.šťávu a houby nebyly sušené, ale z mražáku.
Dovolím si fotku a Tobě :yes:2;-)

Taky jsem se na ně dívala, fotečka je trošku rozmáznutá.

Recept je zajímavý ;-),co to máš za knedlíky :-?:-?:-O

Tématické fráze:
republikansky rizek, republikánské řezy, rebublikanske maso, republikansky rizek foto, nejlepší maso na neděli příprava, hovezi maso republikanske, republikánjhské maso, republikánmské maso, dušená masa-republikánské maso, susene hovezi maso recept, hovezi susene masa, steak a sušené houby, sušené houby hovězí maso, republikansky řizek recept, steak recepty

Suroviny:
řízky, maso vepřové, cibule, houby, cukr, hořčice, pivo světlé, tymián, bobkový list, pepř, sůl, mouka hladká, šlehačka

Přidat fotografie receptu