Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kokosová vánice

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Reneels Reneels

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 511 kJ /
2 512 kcal
Bílkoviny91,22 g
Tuky81,74 g
Vláknina35,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 549 mg
Sůl1,85 g
Sacharidy335,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do kastrůlku dáme Heru, vodu, cukr a kakao a zahříváme do rozpuštění. POZOR NEVAŘÍME!!! Po rozpuštění si jednu sklenku odlejeme a dáme bokem. Krok 2: Do mísy nalejeme rozpuštěnou směs, přidáme mouku s práškem do pečiva, kokos a vejce a vše umícháme v hladké těsto, které vylejeme na vymazaný a vysypaný plech, vyhladíme a pečeme v troubě vyhřáté na 150°C cca 12 minut. Krok 3: Upečenou buchtu polejeme zbytkem rozpuštěné směsi a silně posypeme strouhaným kokosem.

Zveřejněno 22. 2. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kokosová vánice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYJ1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kokosová vánice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYJ1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

to mě připomíná buchtu šalamouna, ale tam je ještě oblíbený mok piráta Jacka Sparrowa:-p RUM;-)

ladka:tak sláva;-):yes: aspoň něco ti z toho vyšlo, super;-):-):yes:

mno,tak jsem pridala jak v te pohadce \"přiměřeně,přiměřeně \" .Buchta se upekla,ale polít to tou vodou odebranou,na to si netroufám :-D tak tam šoupnem čokoládovou polevu a kokos,ono to nejak dopadne :)A vám Rebeko a Cathleen moc dekuju za snahu mi pomoci :-K

rebeka: je nachlup totožná s touto http://www.toprecepty.cz/recept/5576-buchta-z-hery... :-! ale v téhle vánici je právě o sklenici vody více. Jj, špatná není, také jsem ji párkrát dělala.

cathleen:aha, já to zase až tak detailně nezkoumala:-8:-8
tak co teď s tím:-?:-? přidat přiměřeně více všeho;-):-?
jinak to není špatná buchétka;-):-)

rebeka: rebí, tady je opravdu o sklenici vody více, než v jiném receptu....

ladka:Ladi, to nevím, kde je zrada:-O tuhle buchetku jsem dělala taky a v poho...poslyš, nezapomnělas tam dát tu mouku:-O:-?;-)

dala jsem jednu sklenku bokem.jenze pokud do kastrolku naleju k heře a kakau a cukru DVE sklenky vody,jak je uvedeno v surovinách receptu(což je skoro pullitr).tak je z toho proste voda.A i když odeberu sklenku,tak je toho furt moc ;-( Dívala jsem se na ostatni podobné ( stejné) recepty,vsude jinde uvadeji JEDNU sklenici vody do hery a cukru.Tak nevím.Asi neco delam spatne.

ladka:a dala jsi jednu sklenku bokem, jak je psáno v postupu:-?

Mno,takze to putuje do zachodu.Dve sklenice vody ? Z toho hladke testo nenamichate,kdybyste se postavili na hlavu.Leda tak řídkou břečku.Škoda surovin.:-((

Je to totožné s mojim Salamandrem,:-O jen místo kokosu nahoru dávám Pařížskou šlehačku. Je to moc dobré, tak dávám bodík.;-)

Tématické fráze:
upečený polejeme a posypeme kokosem, salamandr recept, buchta z hery s kokosem, snehova boure buchta, buchta z rozpustene hery a kakaa s kokosem, kokosova buchta s hery kokos, dobrou kokosovou buchetku, kokosove řezy

Suroviny:
cukr krystal, voda, kakao, tuk hera, mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, kokos

Přidat fotografie receptu