Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 832 kJ / 4 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,32 g |
Tuky | 149,17 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 605 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 577,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémový dort pro babičku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LDqA
Moje poznámka
Krémový dort pro babičku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LDqA
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
krémový dort,
krémový dort recept,
kremi na dorty,
kremi na dort,
kremi,
láďa hruška jablecne ruzicky,
dort pro babičku,
ozdoby z krému na dort,
kremove dorty,
dorty pro babičku,
krémové dorty fotogalerie,
jak ozdobit dort krémem,
krémový dort s růžičkama,
kremi do dortu,
dorty kremi,
tncz nova levné recepty ládi hrušky,
kremi na dorty recepty,
jak ozdobit dort pro babičku,
krémové ozdoby na dorty,
priprava kremu na dort
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
cukr krupice,
olej,
kypřící prášek do pečiva,
olej,
mouka,
krém,
banán,
zdobení cukrářské,
kokos
Komentáře (5)