Postup přípravy
Krok 1: Řízky osolte.
Krok 2: Do řízků z obou stran zatlučte strouhanku, řízek protáhněte vejci a rychle z obou stran mírně do zlatova usmažte.
Krok 3: Pekáč (zapékací misku) lehounce vymažte máslem, vyskládejte řízky, vše zalijte smetanou a zapečte. Podávejte z brambory, hranolky...
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zatloukané řízky se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRzz
Moje poznámka
Zatloukané řízky se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRzz
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 2 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 8 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 16 minutami
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 55 minutami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Klivan před 2 hodinami
Domácí nudle
Jindriskas před 4 hodinami
Chalupářská pomazánka
Alena Cerna před 4 hodinami
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 8 hodinami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 8 hodinami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 9 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 16 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 18 hodinami
Tématické fráze:
zatloukané řízky,
řízky naruby zapečené se smetanou,
rizky naruby se smetanou,
obraceny rizek se smetanou,
zatloukaný řízek,
rizky na slehacce,
vepřové řízky ve šlehačce,
řízky ve šlehačce,
veprove rizky na smetane,
řízek se smetanou,
obrácený řízek ve šlehačce,
trojobal naruby,
veprove rizky se smetanou,
vepřové řízky na šlehačce,
šlehačkové řízky,
obrácené řízky se šlehačkou,
obrácený trojobal,
řízky se šlehačkou,
řízky naruby ze šlehačky,
veprovy rizek v trojobalu se smetanou
Suroviny:
řízek vepřový,
strouhanka,
vejce,
šlehačka,
sůl
Komentáře (14)