Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rošťák z vepřové kýty

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Maryla337 Maryla337

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min Plus odleženi

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava, Plus odleženi)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 011 kJ /
481 kcal
Bílkoviny27,33 g
Tuky27,50 g
Vláknina1,43 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 1,16 g
Sůl3,23 g
Sacharidy30,24 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny na marinádu důkladně promícháme. Krok 2: Maso naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do marinády. Necháme 3-5 dní odležet. Krok 3: Smažíme na oleji. Krok 4: Podáváme s hranolky, tatarkou a oblohou dle chuti.

Zveřejněno 1. 3. 2014

Poznámka autorky Maryla337

Do láku jde naložit jakékoliv maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rošťák z vepřové kýty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WvDJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rošťák z vepřové kýty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WvDJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

moc dobrý recept:-K

zujali: zcela určitě ano:-8

A můžu vynechat to maggi? Vůbec ho nepoužívám

Mňam,vypadá to parádně..Ale 3-5 dní uležet?To bych nevydržel a smažil hned druhej den..:yes::-D

jasně to už je podle chuti jak kdo bude chtít :yes:

Maryla337:Tak to jsem z receptu nevyčetla;-)Ale myslím,že chuťově je to stejné i když je maso na 50g kousky,na nudličky,nebo na 150g plátky:-)

to je podle svého --- ale je doporučeno dělat 50 g kousky
:-K

Maryla337:Když mě bylo líto tak krásný kus kýty krájet na menší kousky;-):-))

děkuji -- jen si nechat chutit --- a dělat menší jinak super :-K

Maryla337:Posílám první bodík a pár fotek;-):-)Pochutnali jsme si,děkuji:-p:yes::-KByla to taková chuťovka se zeleninovou přílohou:-)
http://www.toprecepty.cz/recept/36468-papriky-s-ky...

je to dobrota čím déle uloženo tím lépe pak už stačí jen pár vteřin a masíčko se jen rozplývá na jazyku

To vypadá lákavě:yes:ukládám do oblíbených a určitě vyzkouším;-)

Tématické fráze:
recepty z vepřové kyty, rošťáci z vepřového masa, vepřová kyta, vepřový rošťák, vepřová kýta recepty, co uvarit z veprove kyty, vepřova kyta recept, recept na vepřovou kýtu, recept z veprove kyty, vepřový roštáci, vepřové řízky roštáci, co uvařit z kýty, rošťáci z kýty, cikánská vepřová kýta, jak naložit roštáky, recepty z kýty, jak naložit vepřovou kýtu, jak krájet vepřovou kýtu, roštáci z vepřové kýty, co z vepřové kýty

Suroviny:
maso vepřové, vejce, hořčice, maggi, omáčka worcesterová, pepř, paprika sušená sladká, solamyl

Přidat fotografie receptu