Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová hnízda s listovým špenátem a bylinkovou tilápií

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

alokinka alokinka

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi na másle si orestujeme nakrájenou cibuli do skleněna, přidáme nakrájený na plátky česnek a restujeme do barvičky. Přidáme špenát a zarestujeme. Krok 2: Přidáme trošičku smetany, osolíme, opepříme a prohřejeme. Krok 3: Tilápii pokapeme citronovou štávou, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem, rozmarýnem a kmínem. Nechame nějakou dobu odležet. Krok 4: Opečeme na trošce másla. Hnízdečka si mužeme posypat strouhaným zauzeným ovčím sýrem.

Zveřejněno 2. 4. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborová hnízda s listovým špenátem a bylinkovou tilápií

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x5Zz

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborová hnízda s listovým špenátem a bylinkovou tilápií

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x5Zz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Vypadá to nádherně a hned bych si dala!:yes::yes:;-):-p

Chutnalo by mi +5. bodík :-p:-K:yes:

krása:yes::yes:

Tématické fráze:
recepty na tilapii, recept na tilápii, bramborová kaše s listovým špenátem, bramborová kaše se špenátem, tilapie recepty, gnocchi s tilapii spenatem a smetanou, spagetova hnizda zapecena se spenatem, peceme tilapii, maso na česneku s listovym spenatem, listový špenát na másle, bramborové knedlíky s listovým špenátem, jak uvařit mražený špenát, velikonoční hnízda recept, mražený špenát příprava od hrušky

Suroviny:
tilapie, kaše bramborová, špenát listový, česnek, cibule, máslo, olej, citron, sůl, pepř, rozmarýn, tymián, smetana

Přidat fotografie receptu