Suroviny
Porce: asi 25 buchet
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 511 554 kJ / 122 266 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8 634,91 g |
| Tuky | 3 903,04 g |
| Vláknina | 33,36 g |
| Cholesterol | 15,52 g |
| Sodík | 100,46 g |
| Sůl | 251,02 g |
| Sacharidy | 13 133,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchty po babičce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm1G
Moje poznámka
Buchty po babičce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm1G
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 19 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 40 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 1 hodinou
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 1 hodinou
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 hodinami
Tématické fráze:
vysoke buchty,
vysoká buchta,
tradiční české buchty,
aby povidla nevytekla,
aby povidla z buchet nevytekla,
co dát do povidel aby nevytekla,
pect levne buchty,
vysoka nadýchaná buchta,
buchta do pekace,
buchty do pekace,
hodne vysoka buchta,
recrpt buchty do pekáče,
jak pect buchty,
umichany tvaroh,
pect buchtu,
buchty v robotu,
co delat aby povidla nevytekla,
buchta v pekáči,
co dat marmelady aby nevytekla z do buchet,
jak dát buchtu do pekáče
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
tuk,
cukr,
vejce,
droždí,
sůl,
mléko,
kůra citronová,
cukr vanilkový,
tuk,
cukr moučkový,
povidla švestková,
tvaroh,
cukr,
vejce
Komentáře (4)