Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 672 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 31,50 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makrelka pečená s brambůrkem vařeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVwN
Moje poznámka
Makrelka pečená s brambůrkem vařeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVwN
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 20 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 20 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho péct makrelu,
turbo gril recepty,
recepty z turbo grilu,
recepty turbo gril,
jak dloho péct makrely,
jak dlouho peču makrelu,
délka pečení makrel,
turbogril recepty,
turbo gril pečení,
recepty pro turbogril,
jak péct makrely,
rozřízlá pečená brambora,
recepty na vareni v turbo grilu,
turbo gril - recepty,
recepty na turbo gril,
jak upect v turbo grilu,
délka pečení makrely,
recepty pro turbo gril,
kuličkovy moučnik s kokosem
Suroviny:
brambory,
sůl,
petrželka,
máslo,
makrela,
koření grilovací,
bazalka čerstvá,
majoránka,
tymián,
olej olivový,
pepř čtyř barev,
sůl,
máslo
Komentáře (2)