Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Noční guláš z hovězích líček

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jan.alois jan.alois

Snadný

Doba přípravy 480 min Doba přípravy: 480 min

480 min (480 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 063 kJ /
3 839 kcal
Bílkoviny393,76 g
Tuky147,40 g
Vláknina77,64 g
Cholesterol 860 mg
Sodík 2,34 g
Sůl4,10 g
Sacharidy210,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nasekej na půl kolečka, dej na rozehřáté sádlo a restuj na středním stupni až zhnědne, ale nezčerná. Krok 2: Přidej protlak a řádně restuj, jinak bude vše kyselé. Krok 3: Přidej kmín, nasekaný česnek a na to nakrájená líčka na větší kusy. Krok 4: Osol, opepři a dej ten lupen. Krok 5: Podlij vývarem, zasypej paprikou, nadrob chleba, přidej, když máš rád chilli. Krok 6: Přiklop poklicí, troubu zahřej na 85 °C. Vlož tam kastrol a jdi spát. Krok 7: Ráno vypni troubu, guláš zkontroluj, případně dochuť česnekem a majoránkou.

Příloha chléb, knedlík, těstoviny.

Zveřejněno 2. 6. 2014

Poznámka autora jan.alois

Foto dodá ten, kdo uvaří první. Třeba Žížala .

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Noční guláš z hovězích líček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LlAX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Noční guláš z hovězích líček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LlAX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Dnešní oběd: noční příprava v Pomalém hrnci ;-). Měla jsem telecí líčka a telecí krček vcelku, takže jsem obojí dala do hrnce a na 1.stupni pomalila 8 hodin. Vývar jsem měla vlastní. Pak jsem maso nakrájela na sousta. Místo protlaku jsem dala konzervu loupaných rajčat, poté omáčku rozmixovala. Bylo to moc dobré:yes::yes:. Jako přílohu jsme měli těstoviny.
Jo, bála jsem se tam na tak dlouhou dobu dát majoránku, někdy mi při dlouhém vaření zhořkne, takže jsem dala oregano, jinak koření jako v receptu (chilli vločky, ne feferonku) a bylo to :yes::yes:

Honzíku, škoda, že není fotka, ale gulášek bude velmi dobrý, když se táhne celou noc-já ho dělám v pomalém hrnci, tak vím, jaká je to dobrota. Máš 3.bod:yes:

Jeniku Lojziku :-8....nedelej nam chute !!! Tak uz jdu sehnat licka ! :-):-K:-):yes: Licka na vsechny zpusoby jsou velka dobrota !

:-)) Kdepak žížala, JendoLojzo :-p Ale guláš bude dobrý, věřím tomu :yes:

Tématické fráze:
hovězi lička gulas, guláš z hovězích líček, gulaš z liček, hovězí guláš z líček, jak se připravují hovězí líčka, licka gulas, guláš z telecích líček, gulas s licek, hovězí líčka v pomalém hrnci, hovězí líčka jako guláš, gulás z hovězího líčka, hovezi licka na gulas, hovezi gulas, líčka jako guláš, guláš s hovezich licek, guláš hovězí líčka, hovězí líčka recepty, guláš z hovězích líček recept, guláš z hovězích líček v pomalém hrnci, guláš líčka

Suroviny:
líčka hovězí, cibule, vývar, česnek, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, sádlo, chléb, kmín drcený, feferonka, sůl, pepř, bobkový list, majoránka

Přidat fotografie receptu