Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduché Margot řezy

Hodnocení receptu je 4,6 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

-martula-

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 25 min bez doby chladnutí

45 min (20 min příprava + 25 min tepelná úprava, bez doby chladnutí)

Zamíchat, vylít na plech a upéct - ideální moučník pro zaneprázdněné hospodyňky. Právě proto dnes přinášíme jednoduchý recept na vynikající buchtu s Margot tyčinkou. Pokud milujete kokos, po této buchtě se u vás vždy zapráší.

Suroviny pro 12 porcí

12porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 180 kJ /
4 106 kcal
Bílkoviny75,86 g
Tuky148,87 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 429 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy608,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pekáč vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Troubu rozpálíme na 180 °C. Krok 2: Margot čokoládu nastrouháme. Všechny suroviny v míse smícháme do hladkého těsta, které nalijeme do připraveného pekáče. Krok 3: Pečeme 20-30 minut. Krok 4: Po vytažení z trouby řezy necháme vychladnout. Krok 5: Poté je polijeme rozpuštěnou čokoládovou polevou. Po jejím zchladnutí řezy nakrájíme a podáváme.

Čokoládová poleva

Zveřejněno 2. 7. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduché Margot řezy

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E7Qv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduché Margot řezy

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E7Qv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Odeta Wollmanova: Děkuji Vám i paní moderátorce za radu, ta "pusinka" z té špičky se mi moc líbí, zkusím ji sehnat.

satelit: Říká se tomu likérová špička. Taky jsem ji koupila, je to na větší cukrářský sáček, je poměrně velká.

Margotkovou máme doma všichni moc rádi <3

Bašta! Doma je velmi oblíbená. Děkuji za sdílení! (Jako polevu používám tmavou čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, vyhovuje nám, že je bez ztužených tuků.)

satelit: K těmto účelům mám speciální kovovou špičku, používá se hlavně na přípravu bílkového pečiva-pusinek ve tvaru věnečku, nebo jak to napsat :-) . Je mohutnější, širší konec je o průměru 5,5 cm a ten užší, zdobící cca 3,5 cm. I když to k receptu moc nepatří, přidávám foto. :-K

Jednoduché a moc hezké zdobení. Čím jste to dělala. Děkuji.

:-)<3 recept se mi líbí a fota od Merylas jsou nádherná :yes::yes::-K

Tentokrát jsem přidala fota s polevou a i s dozdobením krémem a ovocem. Dělala jsem z poloviční dávky v menším pekáčku.:-K

Řezy jsou opravdu jednoduché a rychle připravené podle známého hrníčkového receptu. Dala jsem jen méně cukru a na povrch tentokrát nedávala polevu. Pekla jsem na plechu 36x25 cm při teplotě 175°C cca 30 minut. Plech by mohl být ještě i o něco menší, buchta by byla vyšší. Přidávám foto a bod. :yes:

Urcite doporucuju na mensi plech, ja mam na takovem prostrednim a je celkem nizka a kvuli tomu sussi, ale jinak super rychlovka :)

Eva Starostová 18. 3. 2016 18:38
já dávám strouhaný ztužený tuk a kakao a navrch bílou polevu:-))

Vypadá to na řezy na malý plech, že jo?

:-p:yes:

:-p taky dělám dneska jsem si v kauflandu koupila margotku s příchutí banánu,tak vyzkouším:yes::yes::yes::yes:

:-O:yes::yes:

Tématické fráze:
margot řezy, margot buchta, řezy margot, jednoduche rezy, buchta margot, margot řezy recept, margot řezy hrníčkové, řezy z čokolády margot, buchta z margotky, jednoduché řezy na plech, recept na margot řezy, řezy z margotky, jednoduché recepty, margot řezy hrnečkové, margot řezy (hrnečkové), margot buchta hrnickova, hrníčkové margot řezy, jednoducha margot buchta, margot buchta na plech, margot řezy na plech

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr, olej, vejce, mléko, čokoláda margot, cukr vanilkový, prášek do pečiva, tuk, mouka hrubá, poleva čokoládová

Přidat fotografie receptu