Dlouho pečená plec na tymiánu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 851 kJ / 1 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,64 g |
Tuky | 34,65 g |
Vláknina | 24,32 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 39,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Osvěžující poháry s mraženými borůvkami
Přidáno před 55 minutami
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 6 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřové maso na paprikách
Moanka uvařila před 2 minutami
Obalená hlíva ústřičná
LILFakt uvařila před 4 minutami
Výborný rychlý makovec
Hanina65 uvařil před 8 minutami
Krájené hranaté "koláče" z plechu
Beruna uvařila před 37 minutami
Rebarborový koláč
honejsbubu uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 2 hodinami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 3 hodinami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: vepřová plec na tymiánu dlouho pečené maso jak dlouho se peče vepřové maso jak dlouho se pece veprova plec naložená vepřová plec pečené plecko pomalu pečená vepřová plec dlouze pecene maso vepřová plec pomalu pečená pomalu pečené vepřové plecko jak dlouho peceme veprove maso plec na tymianu jak dlouho se peče plecko veprova plec jak dlouho pect pomalu pečená plec dlouho pečené vepřové maso pomalu pečená hovězí plec jak dlouho peceme veprovou plec pečená plec vcelku pečené plecko vcelku
Suroviny: plec vepřová, cuketa, cibule, česnek, tymián čerstvý, kmín celý, sůl, pepř, olej olivový
Dlouho pečená plec na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVgR
0 názorů