Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Beleše a frankfurtský řízek

Hodnocení receptu je 4,2 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Hranolka

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 246 kJ /
1 971 kcal
Bílkoviny91,52 g
Tuky70,84 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 4,20 g
Sůl10,06 g
Sacharidy232,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Beleše: Rohlíky nakrájíme na kostičky, vložíme do misky a zalijeme mlékem. Až rohlíky nasají mléko ochutíme solí a pepřem, přidáme 4 celá vajíčke, řádně promícháma a smažíme dozlatova na oleji. Krok 2: Frankfurtský řízek: Párky nakrájíme podélce na polovinu a pak ještě jednou, tak že z jednoho párku máme 4 proužky. Krok 3: Plátky masa naklepeme a nařízneme 4 otvory kterými provlečeme připravené párky. Vždy dva proužky párku do jednoho plátku masa. Okořeníme solí a pepřem. Krok 4: Smažíme na mírném ohni, nejlépe pod pokličkou aby nám maso dostatečně změklo.

Zveřejněno 6. 3. 2009

Poznámka autorky Hranolka

Velmi dobré s přílohou zeleného salátu v bílém jogurtu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Beleše a frankfurtský řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADw7

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Beleše a frankfurtský řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADw7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Hranolka,tak toto ma moc zaujalo ako príloha a budem to určite robievať často;-):yes:Je to rýchle a moc dobré:-pPodávala som to ku Krkovičke v maslovej marináde.Pridávam bod:-)):yes:

:yes:Mooooooooc pěkné...

A jaky to je na chut ty Beleše:-DTo by me fakt zajimalo???

Jdu to vyzkoušet

Zvládla jsem to i s tou pokličkou ... :-D:-D:-D +:yes:

Pod pokličkou dusím z jedné strany a z druhé smažím bez pokličky

Beleše jsou jako příloha místo brambor

Fotka by se šikla. Já moc nerozumím termínu "smažíme nejlépe pod pokličkou" - tak to smažím nebo dusím???

Ježíííši! Proč tady není foto!:-( Ale i tak si myslím, že bych tomu docela rozuměla. Jen tedy ty beleše nejsou asi k tomu, nebo jo? To je jídlo zvlášť?:-?

Tématické fráze:
beleše z rohlíkú, pod pokličkou recepty, frankfurtský vepřový plátek, smažené beleše, skořicové beleše, frankfurtský platek, frankfurtské párky, beleše z brambor, frankfurtské řízky, rohlíkové beleše, frankfurtský párek, beleše-recept, párek v rohlíku foto, frankfurtská vepřová, recept na beleše z rohlíků, frankfurtské kotlety, beleše z vařených brambor, rize recept, jak se vaří ríže, foto párek v rohlíku

Suroviny:
rohlík, mléko, sůl, pepř, vejce, kotleta, párky, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu