Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě s čertovským dipem

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Doba přípravy 1440 min Doba přípravy: 1440 min

1440 min (1440 min příprava)

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 618 kJ /
626 kcal
Bílkoviny21,84 g
Tuky30,03 g
Vláknina14,70 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 3,16 g
Sůl7,44 g
Sacharidy61,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V míse ušleháme marinádu. Krok 2: Maso mírně naklepeme, na okrajích nařízneme a do každého plátku z obou stran vetřeme česnek. Plátky masa obalíme v marinádě, poskládáme do uzavíratelné nádobky a uložíme do lednice. Krok 3: Poté plátky masa osolíme, obalíme v Solamylu a pozvolna smažíme v rozehřátém oleji z každé strany 7minut. Krok 4: Mezitím umícháme dip a vše podáváme s osmaženým bramborem.

Zveřejněno 11. 7. 2014

Poznámka autorky Anna Kocikova

Improvizace ze surovin, které byly momentálně k dispozici :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě s čertovským dipem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/67M9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě s čertovským dipem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/67M9

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Ivana79:Ivanko,velice jsi mě potěšila a já Ti moc děkuji za vyzkoušní receptu i za přiloženou fotografii:-*:-K:-K

Dana61:Danuško,díky:-KKdyž jsem o naložení masa přemýšlela,tak jsem vlastně díky Tobě zvolila ten práškový česnek,který není tak agresivní,ať si pochutnáš i Ty:yes::-)

to je zase nádherný pohled:yes::-D ale vím, že i úžasný chuťový zážitek:-p

Anička,nemali sme síce čertovský dip,len tatarku :-8 ale takto upravené mäsko bolo vynikajúce :-p:-K:yes:

Jsem ráda,že se Vám rcp líbí,děkuji:-K

Colombo65:Otti,původně jsem naložené maso chtěla osmahnout jen tak,narychlo,ale měla jsem obavy,aby se ta cibule nepřipalovala:-8Solamyl mě ještě nikdy nezklamal:yes:I na rybě nám moc chutná:-p

Danca:Danuško,potěšila jsi mě:-*:-K

Jako vždy klobouk dolu Drahuško škoda, že bydlím tak daleko:-)):-)):yes::yes:

:-p dnes jsem tak udělala kuřecí prsíčka bylo to moooc dobré:-!:yes::yes:

Dobrůtka :yes::yes::-p

Pěkná improvizace ;-);-);-)Solamyl udělal pěknou kůrku:yes:

Tématické fráze:
bylinková marináda na vepřové maso, vepřová kotleta, vepřová kotleta na bylinkách, recepty z vepřové kotlety, kotleta na bylinkách, marináda na vepřové kotlety, marinada na kotlety s jogurtem, vepřové kotlety, vepřová kotleta recepty, vepřove maso dipem, vepřové maso s česnekovým dipem, vepřové řízky s česnekovím dipem, vepřové kotlety recept, vepřová kotleta v jogurtové marinádě, recept vepřové marinada, marináda na kotlety, vepřová kotleta na na bylinkách, vepřove kotletky z dipem, hořčično pivní marináda, vepřová kotleta v marinádě

Suroviny:
kotleta, česnek, vejce, olej, hořčice hrubozrnná, omáčka sojová sladká, solamyl, petržel, libeček, cibule, solamyl, olej, sůl, cibule, petržel, libeček, jogurt bílý, omáčka čertovská, sůl

Přidat fotografie receptu