Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 748 kJ / 896 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,70 g |
| Tuky | 88,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 181 mg |
| Sodík | 824 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 5,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNvw
Moje poznámka
Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNvw
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 15 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 15 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 43 minutami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 46 minutami
Mila kuličky
Marule před 1 hodinou
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 2 hodinami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 3 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 20 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 20 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 21 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 21 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 22 hodinami
Tématické fráze:
pstruh lososovitý,
pstruh na vine,
pstruh lososovitý v troube,
pstruh růžový,
pstruh v troubě na na smetane,
pstruh lososovity recept trouba,
pstruh na smetaně,
pstruh lososovitý zapečený,
losos lososovitý,
filety ze pstruha lososovitého,
recepty- pstruh lososovity-ruzovy,
recept pstruh lososovitý,
priprava losos na smetaně,
pstruh lososovitý recepty,
pstruh lososovitý mořský filet recept,
recepty pstruh lososovity,
pstruh lososovyty na vině,
recept na pstruha,
příprava pstruha čeveného,
příprava pstruha čeveného
Suroviny:
pstruh,
máslo,
slanina uzená,
sůl,
šťáva citronová,
smetana,
víno červené,
bylinky
Komentáře (10)