Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkový perníkový koláč z ořechového krému Nutspread

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Tanicka Tanicka

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 127 kJ /
986 kcal
Bílkoviny32,64 g
Tuky84,88 g
Vláknina0,52 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 379 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy22,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu předehřejeme na 200°C. Krok 2: Oddělíme si 150 g krému Nutspread, smícháme jej s vejcem a lžičkou koření do perníku a rozprostřeme na dno formy. (Podle potřeby lze přidat trochu vody.) Dáme do vyhřáté trouby a předpečeme cca 20 minut. Krok 3: Na náplň jednoduše smícháme zbytek krému a koření s kokosovým mlékem a 2 vejci. Krok 4: Nalijeme na krustu a pečeme do zhnědnutí. Necháme vychladit do druhého dne a pak teprve nakrájíme a podáváme.

Zveřejněno 3. 8. 2014

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkový perníkový koláč z ořechového krému Nutspread

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qX9R

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkový perníkový koláč z ořechového krému Nutspread

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qX9R

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
bezlepkovy kolac, bezlepkový koláč z kyšky, nutspread kokosový krém

Suroviny:
krém nutspread, mléko kokosové, vejce, koření do perníku

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu