Postup přípravy
Krok 1: Alstroemérie - jedlé květy z fondantu, na drátcích omotaných floristickou páskou.
Zveřejněno 5. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Alstroemérie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm6B
Moje poznámka
Alstroemérie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm6B
Nejnovější recepty
Krémová květáková polévka se smetanou, sytá a lehce pikantní
Přidáno před 2 hodinami
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z mangoldu s cizrnou
Přidáno před 4 hodinami
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 22 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 1 hodinou
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 2 hodinami
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 3 hodinami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 4 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
trdlo před 4 hodinami
Krtkův dort na plechu
gabikka před 6 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 8 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 8 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 10 hodinami
Tématické fráze:
jedlé květy z fondantu
Suroviny:
korpus piskotový,
krém malinový,
marcipán
Komentáře (9)