Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Alstroemérie

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Maja Motti Maja Motti

Náročný

Suroviny pro 10

10

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Alstroemérie - jedlé květy z fondantu, na drátcích omotaných floristickou páskou.

Zveřejněno 5. 8. 2014

Poznámka autorky Maja Motti

Ovocné pasty do krémů si připravuji sama přes léto postupně tak, jak ovoce dozrává.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Alstroemérie

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mm6B

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Alstroemérie

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mm6B

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (9)

Velmi krásné:yes::yes: Máš opravdu talent a velkou trpělivost:-K

Smekám!!!!:-O:yes::yes:

Krásné, škoda jíst :yes::yes::yes::yes: Jo samouk, máš talent:yes::yes:

:-O:-8 Krásná práce. :-)):yes::yes::yes:

Maja Motti 6. 8. 2014 08:42
HankaR.: Ano, všechno je jedlé (kromě drátků a floristické pásky, které byly použity při výrobě květiny). Jsem samouk, ale baví mně to :-K

Ani se nechce věřit,že toto je jedlé:-O:-O
Je to krása a ty jsi velice šikovná;-):yes:

Cože???:-O:-O To je jedlé a vytvořené rukama???:-O:-O

kráása:yes::yes:

... tak to je teda věc. Čučím jak puk :-O:-O:-O
Taková jedlá Adéééla :yes::yes::yes:

Tématické fráze:
jedlé květy z fondantu

Suroviny:
korpus piskotový, krém malinový, marcipán

Přidat fotografie receptu