Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nadívaná pečeně

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

NADEI

Náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: xxx

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 157 kJ /
1 950 kcal
Bílkoviny343,96 g
Tuky57,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 720 mg
Sodík 701 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Omyté a osušené maso nakrájejte na pátky, ale nedokrajujte, aby zůstalo maso vcelku. Vyšlo mi to na 8 zářezů. Krok 2: Z kečupu, hořčice, koření a oleje umíchejte marinádu, cibuli nakrájejte na půlkolečka. Krok 3: Maso osolte a v zářezech potřete marinádou a naplňte je sýrem, anglickou a cibulí. Krok 4: Celé maso ještě potřete marinádou, spíchněte špejlí, nebo převažte, aby pěkně drželo, zabalte do alobalu a nechte odležet, klidně přes noc. Krok 5: Druhý den maso přendejte do pekáče ( pekla jsem v římském hrnci ), mírně podlijte a zakryté upečte doměkka. Před dopečením odkryjte a nechte zčervenat. Krok 6: Krájejte vždy dva plátky s náplní. Zbylou cibuli a anglickou jsem pokrájela a dala spolu s masem péct.

Zveřejněno 10. 8. 2014

Poznámka autorky NADEI

Procházela jsem staré časopisy, tento recept mě zaujal, tak jsem ho vyzkoušela. Měli jsme se šťouchaným bramborem, byla to mňamka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nadívaná pečeně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LlwW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nadívaná pečeně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LlwW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Anna Kocikova: :-) Vyzkoušejte ,naplnit můžete určitě čímkoliv, co máte rádi :-p

Naďko,takto "plněné" maso jsem ještě nedělala,ale věřím,že by nám to moc chutnalo,mňam:-p:yes::yes:

casino: čekala jsem, poznámky tohoto typu,ale ne všichni snědli všechnu moudrost :-//

No, že by si ale tady na těch rozostřených fotečkách anonymka zgustla, neníližpravda...:-D

Možná v postupu mělo stát, z které strany se to filé nařezává... Já bych dělal zářezy směrem od páteře a nedořezával vazivovou krycí vrstvu masa.

NADEI: Tohle se netýká tebe, to Františka myslela na to, co se tu celý den dělo, že neregi se stále strefovali do receptu, že nemá fotopostup atd atd a furt jen do jednoho:no::no:. když si přečteš pár komentíků níže, pochopíš, o čem je řeč. Ale Františka to měla vysvětlit už ve svém příspěvku, jak to myslí, to ano.

Frantiska:Nějak nechápu:(

zajimave, ze tady anonymka o fotkách postupu nic nepise

Tématické fráze:
nadívaná krkovicena, nadívaná krkovice, nadivanakrkovice, plněná vepřová pečeně, nadivana veprova pecene, nadívaná panenka top recepty, vepřová pečeně nadívaná, vepřová pečeně plněná, pečeně nadívaná slaninou, pecene maso vcelku s cibuli a anglickou slaninou, nadívané vepřové karé, vepřové karé rec, veprova pecene kapsa, nadívané karé, recept na nadívané karé, plněná pečeně, plnene pecene maso, vepřová pečeně kečup, pěčeně plněná cibulí a slaninou, nadívaná kapr

Suroviny:
pečeně vepřová, sýr plátkový, slanina anglická, cibule, kečup ostrý, hořčice plnotučná, koření gyros, sůl, olej

Přidat fotografie receptu