Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené brambory s brynzou a smetanou

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Nonya

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Mensie zemiaky v supke poriadne ocistime a nakrajame na vejar, posolime, pokorenime a poolejujeme a dame na plech piect. Krok 2: Bryndzu zmiesame s kyslou smotanou podla chute, slaninu nakrajame na kocky a oprazime. Krok 3: Ked su zemiaky upecene, polejeme rozriedenou bryndzou a mastou zo slaniny a jasne ze oprazenou slaninkou, prizdobime pazitkou.

Zveřejněno 12. 8. 2014

Poznámka autora Nonya

Zemiaky na vejar sa daju lahko nakrajat, ked pouzijeme "voditko" mozeto to byt tenka vareska, ktoru prilozime k zemiaku, aby sme krajali do 2/3, aby sme zemiak uplne neprekrojili plus aby to islo rychlo.

Este taka vychytavka, tak po 15 minutach vyberte von a nozikom pootvarajte "zlepene" zemiaky, aby sa pekne otvorili a zapiekli.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené brambory s brynzou a smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kVLr

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené brambory s brynzou a smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kVLr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

skvělé papáníčko:yes::-D dělám také s různými dresingy a vždy si pochutnáme

Jídlo vypadá moc dobře:-Kmě by rozhodně chutnalo:-p:yes:

:-p:yes: určitě moc chutné:-K

Marsela, nahrad to fetou syrom ale nie danskou fetou co je z kravskeho mlieka, bulharska aj grecka su z ovcieho mlieka alebo kozieho, na 90% mas tu istu chut ako bryndza:-)

Velká dobrota:yes::-p

vypada to velice dobre, kdyz nemam moznost koupit brynzu, cim to mohu nahradit? ziji v zahranici...:-?http://www.toprecepty.cz/recept/39964-levna-vecere...

Supér :-):yes:+

Ode mě bod;-):yes:

;-) Dělám podobně, dávám hermelín . Vyzkouším i s bryndzou Výborná večere :yes::yes:

Tématické fráze:
levná večeře, brambory s brynzou, zapecene brambory s bryndzou, zapékané brambory s brynzou, brambory s bryndzou, brambory zapečené s bryndzou, večeře recepty, recepty levné, levné večeře, zemiaky so nivou a smotanou, zapékané brambory s bryndzou, cim nahradit brynzu, levné večeře do 50 kč, zapecene brynza, zapékané brambory s fetou top, brynza k večeři, zapečená brynza, zapečené zemiaky, brambory zapecene s brynzou a se slaninou, brambory se smetanou a bryndza

Suroviny:
brambory, brynza, smetana kysaná, slanina uzená, olej, sůl, koření grilovací, pažitka

Přidat fotografie receptu