Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

danielle72 danielle72

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie225 kJ /
54 kcal
Bílkoviny1,54 g
Tuky0,58 g
Vláknina3,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybí maso marinujeme dvě hodiny v citronovo-bylinkovo-česnekové směsi. Krok 2: Před grilováním lehce setřeme česnek a bylinky, aby se maso nepřipalovalo, a grilujeme z obou stran mírně dočervena. V případě potřeby použijeme na grilování zbylý olej z marinády. Krok 3: Na závěr na hotové porce položíme kousek studenéno másla a ozdobíme plátky citronu a bylinkami.

Zveřejněno 12. 8. 2014

Poznámka autorky danielle72

Pstruha můžete nahradit i jiným rybím masem.Třeba tilápií, candátem, lososem atd.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mVjE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mVjE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Děkuji Vám všem za moc pěkné komentáře ;-)

:yes: moc pěkné:-p:-K

Rybičky já moc ráda, grilované obzvláště a citronová marináda jim dodá vždy výborný šmak:-p:-p:yes:

ňamky ňam:-p

:yes:;-) Niet nad pstruhy. ;-)

:-p:-p:-p:-p:-p:yes::yes:

My je v Idahu lovili divoké v řece.

jirkora: viz tu: http://www.noack.cz/krmiva/ostatni-druhy/

"AQUA PROFI PIGMENT a AGUA PREMIUM PIGMENT se používá pro produkci pstruha s červeným masem a pro generační ryby. Použitá vysoce efektivní barviva Astaxanthin a Canthaxanthin vykazují mimo svého primárního efektu zbarvení masa také pozitivní efekt (srovnatelný s účinkem některých vitamínů) na plodnost a imunitu."

není to náhodou maso z lososa

Velmi lákavý recept, použila bych lososa, bodík:yes:

Tématické fráze:
pstruh na citrónovo-česnekovém másle, marianování pstruha, bylinkove marinady na ryby, marináda na grilování pstruha, pstruh s červeným masem, narináda na psruhy, grilování pstruha, marynada na pstruhy, jak se dela marinada na pstruhy, marináda na grilované pstruhy, pstruh na másle a bylinkách, peceny pszruh, marináda na grilování na pstruha, marinování pstruha, marináda na pstrunha, marináda na mstruha, grilovaný pstruh recept marináda, peceny patruh marinada, pstruh lososovitý marinada, marinada na pszruha

Suroviny:
filet z ryb, kůra citronová, kopr čerstvý, česnek, rozmarýn, pepř bílý, sůl, olej olivový, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu