Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hříbky v provensálském kabátku

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kucerova45 kucerova45

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Vejce rozšleháme, osolíme a přidáme tolik mouky, aby vzniklo středně husté těstíčko. Krok 2: Strouhanku promícháme s bylinkami. Krok 3: Očištěné a omyté hřiby nakrájíme na silnější plátky. Obalíme v těstíčku a pak ve strouhance s bylinkami a usmažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Hned podáváme. Vhodná příloha jsou opečené brambory.

Zveřejněno 24. 8. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hříbky v provensálském kabátku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o9Wk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hříbky v provensálském kabátku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o9Wk

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Já do strouhanky přidávám koření už léta,jak na masové řízky,tak i na houbové.Vždy vyberu jedno a v rozumné míře přidám:yes:

Mám moc ráda smažené houby, ale tady se obávám, že to množství bylinek přebije chuť hub;-)

Tématické fráze:
hribky v testicku, těstíčko na obalení hříbku, provensálská krusta, recept hříbky, hříbek v těstíčku, provensálská strouhanka

Suroviny:
houba hřib, vejce, mouka hladká, strouhanka, tymián, rozmarýn, koření oregáno, bazalka čerstvá, majoránka, sůl, olej

Přidat fotografie receptu