Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pór zapečený s brynzou

Hodnocení receptu je 4,0 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 230 kJ /
1 250 kcal
Bílkoviny64,65 g
Tuky91,39 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 697 mg
Sodík 1,98 g
Sůl5,09 g
Sacharidy41,47 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pór narežeme na kusy asi 15 cm dlhé a v osolenej vode uvaríme do polomäkka. Z masla a múky urobíme zápražku, zalejeme mliekom, rozšľaháme a povaríme asi 10 minút na hustejšiu omáčku. Krok 2: Odstavíme z ohňa, osolíme, okoreníme a vmiešame vajíčka. Do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáčika uložíme pór a posypeme bryndzou. Krok 3: Zalejeme omáčkou a v rúre pri 160°C zapečieme asi 20 minút.

Zveřejněno 21. 9. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pór zapečený s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZD1Q

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pór zapečený s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZD1Q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
zapečený por, bryndza recepty, por,recepty, recepty s brynzou, zapeceny por s bryndzou, por v receptu, recept na zapeceny por, zapečené s brynzou, recepty por, recept pór, zpapečený por, pór fotky

Suroviny:
pórek, máslo, mouka hladká, mléko, vejce, brynza, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu