Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 370 kJ / 1 761 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,84 g |
Tuky | 91,91 g |
Vláknina | 50,70 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 445 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 60,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sójová sekaná s kuřecími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jV1y
Moje poznámka
Sójová sekaná s kuřecími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jV1y
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 12 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 16 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 20 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čínské smažené nudle s kuřecím masem
Adrii před 6 sekundami
Knedlík z domácí pekárny
Zelnak před 35 minutami
Kapustový prejt
magdalenka před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 1 hodinou
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 4 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 11 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 14 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 14 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty s kurecimi jatry,
sekana s z kuřecích jater,
sojová sekaná,
sekaná z kuřecích jater,
sojova sekana recept,
pikantni sojova sekana,
sekaná s játry
Suroviny:
soja,
játra kuřecí,
cibule,
olej,
kopr,
petrželka,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (1)