Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 784 kJ / 3 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,40 g |
Tuky | 99,46 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,39 g |
Sacharidy | 580,26 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z bílků vyšleháme sníh a pak přidáváme postupně žloutky.
Pak ručně vmícháme mouku, mleté ořechy a postupne vodu. Krok 2: Upečeme plát korpusu a po vychladnutí rozkrojíme 2x na čtverec 17x17 a 3. čtverec složíme z těch odkrojků co zůstanou, 2x pomažem krémem, po ztuhnutí ořežeme, ať je to rovné a potáhnem marcipánem. Krok 3: Krém: Do mléka dáme pudinky, vanilkové cukry a cukr a uvaříme hustý pudink. vyšleháme máslo a pak přidáme vychladlý pudink a vyšleháme. Nakonec dáme rum.
Pak ručně vmícháme mouku, mleté ořechy a postupne vodu. Krok 2: Upečeme plát korpusu a po vychladnutí rozkrojíme 2x na čtverec 17x17 a 3. čtverec složíme z těch odkrojků co zůstanou, 2x pomažem krémem, po ztuhnutí ořežeme, ať je to rovné a potáhnem marcipánem. Krok 3: Krém: Do mléka dáme pudinky, vanilkové cukry a cukr a uvaříme hustý pudink. vyšleháme máslo a pak přidáme vychladlý pudink a vyšleháme. Nakonec dáme rum.
Zveřejněno 13. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Minidortík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k6j
Moje poznámka
Minidortík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k6j
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 12 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 15 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 19 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlík z domácí pekárny
Zelnak před 14 minutami
Kapustový prejt
magdalenka před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 1 hodinou
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 3 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 10 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 13 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 13 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 15 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 16 hodinami
Tématické fráze:
minidortíky s marcipánem,
dort batul recept,
forma na minidortíky,
dort batul,
formy na minidortíky,
recept na dort batul,
batul recept,
dorty batulky,
formy na minidorty,
dort batul recepty,
recept dort batul,
recept na batul malý,
marcipánové minidortíky,
batulky recept,
forma na batul,
malý dort batul recept,
co je dort batul,
minidortíčky s marcipánem,
mini dortík,
dortová forma čtverec
Suroviny:
vejce,
krupice,
mouka,
ořechy mleté,
voda,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
máslo,
cukr,
rum,
cukr moučkový,
mléko sušené,
voda
Komentáře (14)