Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filé z tresky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 277 kJ /
783 kcal
Bílkoviny1,78 g
Tuky82,24 g
Vláknina1,92 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Krok 2: Ve velké zapékací míse rozpustíme máslo a přidáme filé z tresky, Krok 3: Filé pokapeme šťávou z citronu, lehce osolíme, poklademe na plátky nakrájenými rajčaty, posypeme petrželkou, rozložíme brambory, osolíme, opepříme, posypeme kmínem. Brambory ale můžeme vynechat a upéct pouze filé s rajčaty a kořením. Krok 4: Mísu vložíme do trouby a pečeme při teplotě cca 185 °C do té doby, než brambory zrůžoví. Ze začátku můžeme mísu přikrýt poklopem nebo alobalem a v druhé polovině pečení ji odklopíme.

TIP: Oblíbené recepty na rybí filé

Zveřejněno 17. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé z tresky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/29P

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé z tresky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/29P

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Dobrý den přeji.
Koukám se na recepty jak upéct rybu a hledám nejen rady ale i inspiraci,protože jsem kuchař zcela vyjímečně.
Ale hned první recept mě upřímně rozesnál.Ačkoli vařím vyjímečně,tak zcela určitě bych u tohoto receptu pěkně všechny součásti jídla urovnal.Každé jídlo může být chutnější či méně chutné,ale hodně záleží na prvním dojmu a tato úprava je opravdu děsná.Upřímně vám řeknu,že na takové jídlo bych ihned přestal mít chuťa nemyslím to osobně k tvůrkyni receptu,protože ji neznám....

Co je to za odpornou fotku? stolování a podávání jídla na talíř má taky nějakou kulturu!!!:-((

:yes::yes:

Dnes uvařeno a s chutí snězeno - brambory jsem nechal nahoře - super!
moc děkuju. :-)

tak dnes jsem to vyzkoušela i s bramborem a byla to velká mňamka:yes:nakonec jsem to posypala sýrem a můžu jedině doporučit..a ty brambory jsem dala pod rybu:-)

Tématické fráze:
treska recepty, treska recept, file recepty, recept na tresku, filé, recepty treska, recept treska, file recept, recepty z tresky, treska tmavá recept, recepty filé, treska na másle, filety z tresky, recepty na tresku, recept file, recept na file, jak udělat tresku, treska, recepty z file, filety z tresky recept

Suroviny:
filet z tresky, máslo, šťáva citronová, rajče, petrželka, sůl, pepř mletý, kmín mletý, brambory

Přidat fotografie receptu