Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ryba v žitném obalu

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 058 kJ /
1 687 kcal
Bílkoviny172,68 g
Tuky33,46 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 739 mg
Sodík 687 mg
Sůl1,49 g
Sacharidy162,74 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce, citronovou šťávu, olej, sůl, pepř a bylinky rozmixujeme na kaši. Ryby namočíme v bylinkové směsi, obalíme v žitné mouce a smažíme na oleji nebo (zdravěji) pečeme v troubě: na plech položíme papír na pečení, pokapeme olejem, položíme obalené filety, ty též pokapeme olejem a pečeme při 200°C asi 20-25 minut, dokud povrch nezčervená. Krok 2: Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky, řapíkatý celer rozebereme, konce řapíků oloupeme a nakrájíme na proužky. Promícháme brambory, celer, sůl, pepř a olej, položíme na plech vyložený papírem na pečení a pečeme v troubě vyhřáté na 200°C dočervena. Nedietáři mohou plech pod brambory vyložit plátky anglické slaniny. Krok 3: Na velký plech se na jednu stranu pohodlně vejdou brambory a asi po 10 minutách můžete na druhou stranu položit ryby a dopéct současně.

Zveřejněno 23. 10. 2014

Poznámka autorky zizala

insprace - www.labuznik.com, upraveno

Další recepty najdete na http://www.mlsoty.estranky.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryba v žitném obalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E7Y0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryba v žitném obalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E7Y0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Hezký recept:-p+:yes:určitě by nám chutnalo:yes::yes:.

Janull: Mám velikou radost, děkuji za vyzkoušení a pochvalu :-K:-K

Tento recept jsem dnes vyzkoušela,je to výborné.Pečené současně s bramborami v troubě,to nemá chybu.:-p

Tématické fráze:
ryba v bylinkovém obalu a mouce, steak smazeni obal v zitne mouce, recept obal na ryby, ryba v obalu, obalena ryba, obalená ryba pečená v troubě, ryba v bylinkovém obalu, obal na rybu, jak dopéct rybu, recept ryby v obale, ryba bez obalu

Suroviny:
treska, vejce, šťáva citronová, libeček, koření oregáno čerstvé, šalvěj čerstvá, sůl, pepř, mouka žitná, olej olivový, olej, brambory, celer řapíkatý, sůl, pepř, olej olivový, slanina anglická

Přidat fotografie receptu