Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 871 kJ / 4 271 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 405,12 g |
| Tuky | 266,70 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 960 mg |
| Sodík | 6,44 g |
| Sůl | 15,35 g |
| Sacharidy | 49,29 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nakrájíme maso na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrájíme do konce. Smícháme věci na marinádu, potřeme tím maso i v rozřezu, zabalíme do alobalu a necháme v lednici alespoň 24 hodin.
Krok 2: Druhý den dáme do každého rozřežu plátek uzeného, plátek sýra, plátky žampionů. Pomažeme olejem a pořádně zabalíme do alobalu, aby po dobu pečení nevytekla šťáva.
Krok 3: Dáme do předehřáté trouby na 200°C a pečeme nejméně 2 hodiny - posledních 20 minut alobal otevřeme a dopečeme odkryté.
Zveřejněno 27. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička pro vítanou návštěvu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXgG
Moje poznámka
Krkovička pro vítanou návštěvu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXgG
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 22 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 3 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 9 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 12 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 12 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 12 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 12 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 13 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 14 hodinami
Tématické fráze:
krkovička pro návštěvu,
krkovice pro navstevu,
krkovice pro návštěvy,
krkovice prokládaná uzeným,
dobroty pro navstevu,
top recepty krkovička,
recept krkovička pro návštěvu,
krkovicka pro navstevy,
dobroty pro návštěvy,
top recepty z krkovice,
top recepty-prokládaná krkovička,
krkovice recept,
prokládaná krkovička,
pro návštěvy recepty,
krkovice recepty,
top recepty krkovice,
recept na marinádu na krkovičku krkovice vcelku,
recept pro nastevu,
recepty z uzeného ramínka,
krkovice pro.navstevu
Suroviny:
krkovice vepřová,
víno bílé,
hořčice,
med,
olej,
sůl,
maso uzené,
sýr,
žampióny,
olej
Komentáře (6)
Autorku poznám osobne, stretávame sa, píšeme si, je to veľmi milá a príjemná pani. Tá krkovička nemá chybu, to je pravda. Ale práve preto, že poznám autorku, ma takéto kopírovanie hnevá.
Podľa receptu uvarte, napíšte ho vlastnými slovami, môžete pridať fotku a bude to ok.
...ještě by mě docela zajímalo, jak by to bylo pro nevítanou návštěvu