Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kokosoví ježci - rychlovka

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 735 kJ /
1 371 kcal
Bílkoviny15,11 g
Tuky91,79 g
Vláknina22,85 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,19 g
Sacharidy78,41 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Perník si nakrájíme na kostky a máčíme v teplé polevě tak, aby dobře nasály. Potom ihned obalujeme v kokosu.

Zveřejněno 7. 11. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kokosoví ježci - rychlovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YB2K

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kokosoví ježci - rychlovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YB2K

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

výborný nápad, díky za polevu, namočila jsem v ní něco jiného :-)

casino: :-) tentokrát musím souhlasit ;-)

upraveno:-D

Možná i proto, že recept je "šitý" horkou jehlou, tak prezentace je pěkně vypečená:yes:
*****
Když jsem bylo dítě a doma nebylo nic sladkého k "sežrání", tak jsem chodilo přikrádat si perníku na strouhání kterého bylo doma vždycky dost... Největší problém byl, kousek perníku oddělit: Ukousnout to nešlo, lámat se to nedalo, řezat nožem taky neééé a sekáčkem jsem to zkusilo jenom jednou...
Proč to píši?
No, jsem zvědavé na komentáře...;-)
Ale možná, kdyby v rcp stálo: "Máčíme v HORKÉ polevě", tak bych tolik zvědavé nebylo:-D:-D:-D

Tématické fráze:
kokosoví ježci, ježci z perniku, opilý ježek, opili jezci, opilý ježci, kokosove jezci, kokosovy jezek, šitý ježek, kokosovy jezci, nelepsi kokosovi jezci, ježci na perníčky, ježek perníku, ježci z perníku na strouhání, opilý kostky ježci, opilí kostky ježci, kokosoví ježci videorecepty, opilý ježci recet, rumovy jezci, jezek sladky, opilí kokosoví ježci

Suroviny:
perník na strouhání, poleva, máslo, kakao, mléko, rum, kokos, cukr moučkový

Přidat fotografie receptu