Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 939 kJ / 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,70 g |
Tuky | 2,06 g |
Vláknina | 8,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8,19 g |
Sůl | 20,59 g |
Sacharidy | 43,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí (morcacie) rolády
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkZE
Moje poznámka
Krůtí (morcacie) rolády
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkZE
Nejnovější recepty
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 12 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 19 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 7 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 7 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 7 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 9 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 9 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 10 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 10 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 11 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 13 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 14 hodinami
Tématické fráze:
krutí roláda,
rolady,
krutí rolády,
morčacie maso,
krutí maso,
drubezi rolady,
trušok,
morcacie maso recepty,
recept na morcacie stehno,
rolády drůbeží,
morcacie stehna,
zavarane maso,
kruti rolada plnena s bůčkem,
recepty z krutiho platu,
morcasi maso recepty,
rolady vareni,
morcia rolada,
krůtí stehno plat recept,
kruti rolada s kapustou,
morcaci prso recept
Suroviny:
stehno krůtí,
česnek,
paprika sušená sladká,
sůl,
olej,
koření provensálské,
rozmarýn,
hříbky sušené,
výpek,
bujón,
voda,
škrob kukuřičný,
brusinky zavařené
Komentáře (4)