Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékané brambory v alobalu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

marbene marbene

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Do brambor uděláme zářezy a vyplníme je ingrediencemi a polijeme smetanou. Krok 2: Pečeme zakryté alobalem při 190°C do změknutí brambor. Krok 3: Potom je posypeme sýrem a necháme sýr dobře roztavit. Čas pečení je individuální dle velikosti brambor.

Zveřejněno 29. 11. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékané brambory v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o02z

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékané brambory v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o02z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (24)

marbene: Si vďačný stravník, teba by mal každý kuchár rád. ;-)

tejaja:Mně chutná všechno i když na to nevypadám.

marbene: ok, to je v poriadku. ;-) Na takéto zapekané jedlá mám radšej kyslú smotanu ako sladkú, ale je to asi vec chuti každého. Vyskúšaj a uvidíš, čo ti bude viac chutiť. ;-)

tejaja:Je pravda,že je lepší ten sýr nasypat až ke konci a nechat ho jen roztavit.Díky za připomínku,určitě bych to příště udělala zase tak,jak jsem to dělala.Recept jsem poopravila.Příště to zkusím taky s tou zakysankou.

Piekla som cca 35 min zakryté, až potom som poliala kyslou smotanou a posypala syrom a zapiekla. Nikdy neposypujem syrom nič hneď na začiatku. ;-)

Mňamka;-)už je tu také po několikáté:-S

Recept je možná chutný, ale jen mě zaráží, že se mají posypat sýrem brambory na začátku a péct hodinu při 190°C. Vždyť ten sýr se musí spálit. Nebo se pletu?

marbene: tak fotku tvé německé kamarádky jsem odstranila, bohužel, jinak to nešlo.

marbene: Ty skutečně nechápeš, že celou dobu jsi upozorňována na to, že jde o fotky, které jsi zkopírovala z cizího webu bez svolení? Nejde o psaný text, nýbrž o fotografie, které podléhají autorskému právu. Upozornění je napsáno i u vkládání fotografií k receptu.
"Fotografie nesmí porušovat autorská práva jiných osob" - jest tam napsáno, chápeš????

marbene: ještě pořád jsi nám nevysvětlila, co jakoby fotografie tvé kamarádky dělá na německém webu? Na jiné vysvětlení nečekám...

ivulinka:Tak když tě to potěší,klíďo píďo.Aspoň bude mít dušička klid.

ivulinka: Víš mě stačí čeština.Ve škole jsem měla z němčiny 3.Ale je možnost si stánku přelořit.No je možný,že ten recept najdeš i na webu Anglie.Zdar.

pravda:recept může být cizí,ale foto by mělo být vlastní:-K

marbene: a ještě se tě zeptám: copak je tak těžké takové brambory o víkendu uvařit a nafotit, to tě stojí za to courat po netu a používat cizí fotky?

marbene: fotky, které nejsou tvé, prosím, odstraň, pokud na ně ovšem nemáš svolení od autora a to si myslím, že na tuhle asi ne, když je z německého webu:-! Pokud to neuděláš ty, udělám to já;-)

Tématické fráze:
zapečené brambory v alobalu, zapečená brambora v alobalu, brambory v alobalu, brambory pečené v alobalu, brambora zapečena, prokládané brambory s rozmarýnem, nejlepší recepty z brambor v alobalu, zapékané brambory v alobalu s masem a klobásou, zapecene brambory v alobalu s masem, brambory s klobásou v alobalu, zapečený brambor v alobalu, mnamka z brambor, zapecene brambory ze zakysankou, jak dlouho zapekat brambory pečené v alobalu, zapékané brambory, brambory a klobása v alobalu, zapékané brambory recept, recepty v alobalu, brambory c alobalu, recepty na zapékání

Suroviny:
brambory, salám, sýr, cibulka jarní, sýr strouhaný, smetana

Přidat fotografie receptu