Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí sekaná z Osíka

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hemriettas hemriettas

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 231 kJ /
2 923 kcal
Bílkoviny185,89 g
Tuky230,54 g
Vláknina11,64 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 3,03 g
Sůl7,42 g
Sacharidy23,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu zbavíme velkých kostí, nakrájíme na malé kostky a jemně umeleme. Krok 2: Přidáme namletý špek, koření, vajíčka a s pomocí strouhanky (dle hustoty hmoty) vytvoříme šišky. Krok 3: Na plechu podlijeme vodou. Krok 4: Pečeme při 180 stupních cca 90 minut.

Zveřejněno 4. 1. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí sekaná z Osíka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YnQY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí sekaná z Osíka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YnQY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

máša:Přece jen je to větší šiška..aby byla propečená..je třeba hlídat ..

je to určitě dobrota:-p, jen mě zaráží u ryby tak dlouhé pečení.

borovec:Ještě je...ale musíte honem :-D

:-K A nepozvete?1/2 kapra mám ještě v mrazáku,vyzkouším :-))

Tématické fráze:
rybí sekaná, sekana z kapra, kapri sekana, sekaná z rybího masa, recept na sekanou, sekaná z mletého rybího masa, rybí sekaná z kapra, rybí sekaná z z kapra, mleté rybí maso, rybářská sekaná, vepřove maso osik, sekaná rybí, domácí cukroví a dorty - osik, sekana pecene z rybiho masa, mleté rybí maso recept

Suroviny:
kapr, slanina, sůl, pepř, majoránka, cibule, česnek, vejce, strouhanka

Přidat fotografie receptu