Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska v rajské směsi

Hodnocení receptu je 4,5 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Angel 666 Angel 666

Snadný

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 086 kJ /
738 kcal
Bílkoviny93,65 g
Tuky29,22 g
Vláknina9,53 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 352 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy22,41 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do mixéru vložíme nakrájená rajčata, petrželku, nahrubo nasekanou cibuli a stroužky česneku, osolíme, okořeníme pepřem a paprikou a zakapeme olejem. Vše rozmixujeme. Krok 2: Směs vlijeme do nahřáté pánve, krátce opečeme, do směsi naklademe porce tresky obalené v mouce a zalijeme horkou vodou tak, aby byla ryba ponořená. Krok 3: Zakryjeme pokličkou a na mírném ohni vaříme, až je ryba měkká a směs se zredukuje na hustší omáčku. Krok 4: Při vaření občas zamícháme, aby se směs pod rybou nezačala připalovat.

Zveřejněno 5. 1. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska v rajské směsi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9ypz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska v rajské směsi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9ypz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Jano, Andreo, Drahuško: díky holky :-K :-)

Jituško,Tvá treska se mi moc zamlouvá:-p:-K
Miluji konzervy s různými rybkami v tomatě a tohle by mi vážně chutnalo:-*

Určitě dobré:yes:

Hmm, zajímavé :-)

Angel 666:

To Vám verím a závidím.
My máme vsetok druh zeleniny po celý rok bez rozdielu, ci je leto alebo zima. Ale ci jete rajciny alebo uhorky - vsetko má tú istú chut. Lísia sa len farbou.

To je mi líto, domácí mají úplně jinou chuť i vůni, než kupovaná...

Angel 666:

Tak to my tu prakticky ani nepoznáme.

Pepe: letní jsou z naší vlastní zahrady :-)

To určitě, v zimě čerstvá nahrazuji sterilovanými, ale tady jsem chtěla vyzkoušet tu chuť čerstvých :-)
Povedlo se mi "ulovit" v Penny docela vyzrálá, tak jsem to zkusila s nimi ;-)

Angel 666: Já mám ryby taky raději s bramborama, i když k téhle omáčce si rýži představit umím. Před skleníkovými rajčaty bych dala přednost sterilovaným :yes:

Žížalo, bylo to moc dobré ze zimních skleníkových rajčat, ale ještě lepší to bude v létě ze šťavnatých domácích ;-). Hlavně jsem chtěla něco dietnějšího, než smaženou rybu. Malý zbytek jsem měla k večeři s opečenými bramborami a s těmi mi to chutnalo ještě víc :-p;-)

To vypadá moc dobře ;-):-p

Tématické fráze:
treska recept, treska recepty, ryba v rajské omáčce, treska v rajské omáčce, treska v tomate, aljašská treska v rajské omáčce, treska v tomatové rajské omáčce, ryba s rajské omáčce, filé z mořské tresky, ryba v rajské, treska obalena v mouce, treska v tomatove omacce, treska zapečená v rajských s brambory, treska v v rajské omáčce, top recepty treska, treska s rajskou, recept na tresku, treska v papilotě v rajské omáčce, ryby v rajské omáčce, pecena treska v rajske omacce

Suroviny:
filet z tresky, mouka hladká, rajče, cibule, česnek, nať petrželová, sůl, pepř, paprika sušená sladká, olej olivový

Přidat fotografie receptu