Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kroupový salát s hokkaido

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

StankaO

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 330 kJ /
1 035 kcal
Bílkoviny24,10 g
Tuky5,54 g
Vláknina28,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 172 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy210,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvařené kroupy smícháme s krátce podušenou mrkví (příp. další připravenou zeleninou) a zesklovatělou cibulkou. Krok 2: Neloupané hokaido nakrájíme na malé kousky, krátce orestujeme na česneku, osolíme, cca 10 minut podusíme a přidáme k základu salátu. Vmícháme případně sterilovanou zeleninu a nahrubo nastrouhaný sýr.

Zveřejněno 7. 1. 2015

Poznámka autorky StankaO

Na fotce použitá zelenina v salátu: hokaido, mrkev, petržel, celer, steril. kukuřice

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kroupový salát s hokkaido

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zEB2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kroupový salát s hokkaido

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zEB2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
kroupový salát, hokaido recepty, hokaido salát s kroupami, salát z hokaido, hokaido salaty, hokajdo salát, matjesy z dýně hokaido, matjesy z dýně hokaido, hokaido salát, kroupy a hokaido, salat hokaido, recept salát hokaido, hokaido s kroupami

Suroviny:
kroupy, dýně hokkaido, cibule, česnek, mrkev, zelenina, olej, sůl, sýr tvrdý

Přidat fotografie receptu