Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 513 kJ / 1 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 188,19 g |
Tuky | 48,87 g |
Vláknina | 3,84 g |
Cholesterol | 685 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 29,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí řízky pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wDB
Moje poznámka
Krůtí řízky pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wDB
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 30 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 1 minutou
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
krůtí řízky,
přírodní krůtí řízek,
řízky z krůtích prsou,
krůtí prsa řízky,
kruti rizky recept,
rizky kruti prsa,
krůtí maso pod peřinkou,
rizek z krutich prsou,
krútí pod peřinou,
krůtí prsa na řízky,
krůtí přírodní řízek,
kuřecí řízky pod peřinou,
rizek s krůtích prsou,
krůtí řízek,
krůtí prso recepty,
krůtí prsa řízek,
řízky z krůtích prsou recepty,
řízky pod peřinkou,
krůtí pod peřinkou,
kuřecí řízek pod peřinou
Suroviny:
prsa krůtí,
vývar kuřecí,
rajče,
sýr tvrdý,
vejce,
smetana kysaná,
pažitka,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (6)