Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Makedonské maso s koprem

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 440 kJ /
822 kcal
Bílkoviny116,85 g
Tuky19,92 g
Vláknina5,73 g
Cholesterol 212 mg
Sodík 363 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy42,18 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájame na širšie rezance, opečieme na masti, pridáme nastrúhanú cibuľu a spolu opražíme. Krok 2: Osolíme, podlejeme vývarom a dusíme do mäkka asi 30 minut. Krok 3: Zahustíme zátrepkou z mlieka a múky, pridáme kôpor, ocot a krátko povaríme, asi 10 minut. Podávame s ryžou, knedlíkom, alebo cestovinami.

Zveřejněno 13. 1. 2015

Poznámka autorky tejaja

Recept je z knihy Recepty zo Života.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Makedonské maso s koprem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K25G

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Makedonské maso s koprem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K25G

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (6)

:-):-K:yes:

Robievam,je to dobré :-p:yes:

Mně se to líbí ;-):yes:

:-((

:-) Moc dobré :-D. Dávám i kousek vepřových jater a trochu smetany. Už jsem to dlouho nedělala. Díky za připomenutí :yes:

Vše máme rádi a vypadá to dobře :-p:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
makedonské maso, veprove na kopru, makedonská kuchařka, kuchařka makedonské maso, makedonské recepty, makedonske vepřove maso, maso s koprem, recepty z makedonské kuchyně

Suroviny:
kýta vepřová, sádlo, cibule, mouka hladká, mléko, kopr, ocet, vývar zeleninový, sůl

Přidat fotografie receptu