Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilky plněné rýži

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 783 kJ /
904 kcal
Bílkoviny44,35 g
Tuky24,35 g
Vláknina11,98 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 1,54 g
Sůl3,78 g
Sacharidy122,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Baklažány rozrežeme na polovice a vnútro vydlabeme. Krok 2: Na oleji osmažíme narezanú cibuľu, pridáme narezané vydlabané vnútro baklažánov, škoricu, soľ, ryžu, na kocky narezané paradajky a hrozienka. Zalejeme vodou a dusíme 15 minút. Pridáme sekanú petržlenovú vňať a nastrúhaný syr. Jemne ( len ak treba ) osolíme a okoreníme. Krok 3: Baklažánové „misky“ osolíme a pripravenou masou ich naplníme.Vložíme ich do vymasteného pekáčika a pečieme asi 20 minút na 170 °C.

Zveřejněno 14. 1. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lilky plněné rýži

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YnlA

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lilky plněné rýži

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YnlA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

baklažány milujem, naplniť ryžou som ešte neskúšala:-)):yes::yes:

:-p:yes:

Terezka, krásny recept, takéto veci milujem! :yes: Robím podobne, ryžu dávam už povarenú, síce bez hrozienok a škorice, v tvojom podaní to bude krásne voňavé.

Tématické fráze:
lilek s ryzi, plněný lilek rýží, recepty lilek s rýží, recepty na plněný lilek, lilek plneny ryzi, recepty lilek, plněný lilek s rýží, plněné lilky, recept lilek, baklazan s ryzi, plněny lilek, lilek recepty, plněné baklazany, lilik s rýží, lilek a ryze recepty, plněný lilek ryže, lilek s rýží, plneny baklazan s ryzi, plněné lilek masem s ryzi, plněný lilik

Suroviny:
baklažán, rýže, rozinky, rajče, cibule, pepř mletý, sůl, olej, skořice mletá, nať petrželová, sýr

Přidat fotografie receptu