Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborak ala Hatori

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

HaToRi

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 345 kJ /
321 kcal
Bílkoviny20,62 g
Tuky15,30 g
Vláknina5,14 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 209 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy23,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Oloupeme, omyjeme brambory. Krok 2: Nastrouhame do misky jednu na jemno, druhou na hrubo, pripravime si oloupany cesnek. Prolisujeme do nastrouhanych brambor. Rozbijeme do toho 2 vejce pridame sul, pepr, majoranku, trosku grilovaciho koreni. Vse poradne rozmichame a vypracujem testo. Krok 3: Nechame tak 10-15 minut odstat v klidu. Brambory pusti stavu. Postupne pridavame hladkou mouku a michame testo vidlickou. Krok 4: Rozpalime si sadlo nebo olej na panvi. Na mirnem plameni smazime placky. Krok 5: Nakrajime si hermelin na platky, nivu na kousky. Krok 6: Rajce, okurek taky nakrajime. Krok 7: Na vysmazenou placku pokladame hermelin, nivu, zeleninu a posypeme kyselým zelim.

Zveřejněno 15. 1. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborak ala Hatori

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4qY7

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborak ala Hatori

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4qY7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

tak že bramborák se salátem:-O

Eliško, naštěstí to nemusíte jíst :)

Eliška Havelková 16. 1. 2015 10:54
Pro Kristovy drahý rány, to bych asi nerozdejchala... A ta kombinace chutí by mě zadupala do spodních geologických vrstev.

casino: :-)) A taky se říká, že všeho moc škodí ;-)

Dajda:
No, rcp byl původně nazván "Placky ala Hatori" Já jen kulantně naznačilo, že je to v podstatě bramborák a zdá se, že se někomu rozsvítilo a název pozměnil:yes:

zizala:
No, říká se, že v lásce a byznysu je dovoleno vše:-D
Asi to platí i v kuchyni ;-) Tímto nereaguji na rcp, ale na váš přípodotek, že jsem v podstatě jako kyselina:-D:-D:-D

casino: Bramboráky posypané plísňovým sýrem a k tomu třeba salát z kysaného zelí jsou docela zajímavou kombinací (ne všechno dohromady), ale velmi náročnou pro zažívací ústrojí.

casino: Rajčata + okurka + kysané zelí + niva... už jsem si všimla, že dokážete sníst leccos :-)), ale tohle by i na Vás měla být divoká kombinace, ne? Vymést ledničku tímto způsobem a dát jako recept - nevidím v tom žádný přínos :-/

zizala:
No, my nejradši bramboráky jen tak samotné, s mlíkem:yes: Tady by to mléko asi, se zelím, nebylo to pravé ořechové:-D :-D:-D ale jinak, proč ne :-/

Přílš mnoho nesourodých chutí. Vždyť se tluče a přebíjí jedno přes druhé:no: Méně je někdy více, víte?

Tématické fráze:
tuřínové bramboráky, tuřínové zelí, tuřínové placky, tuřínový bramborák, tuřínová omáčka, fotoalbum rajce.cz, tuřínové zelí recepty, tuřínové, bramborak ala chocholous

Suroviny:
brambory, vejce, česnek, sůl, pepř, majoránka, koření grilovací, mouka hladká, sýr niva, sýr hermelín, zelí kysané, rajče, okurka salátová

Přidat fotografie receptu