Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulové bagety se sýrem

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 356 kJ /
1 519 kcal
Bílkoviny54,65 g
Tuky10,51 g
Vláknina13,68 g
Cholesterol 8 mg
Sodík 4,83 g
Sůl12,04 g
Sacharidy294,64 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibulku nakrájíme a osmahneme na sádle. Krok 2: Do pekárny vložíme suroviny v pořadí tekuté, sypké (i cibulku) a zapneme program Těsto. Krok 3: Po jeho ukončení těsto na stole znovu propracujeme, nakrájíme a uděláme bagety nebo bulky. Krok 4: Když nám na plechu vykynou, potřeme je vejcem a posypeme strouhaným sýrem a ve vyhřáté troubě upečeme.

Zveřejněno 18. 3. 2009

Poznámka autorky cathleen

Dala jsem sýr plátkový, ale se strouhaným to vypadá líp. Sypla jsem Gomasiem (pražená, solená a sekaná dýňová jádra).

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cibulové bagety se sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6Gv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cibulové bagety se sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6Gv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

tu cibulku tam muzu dat teplou nebo musi vychladnout?:-?;-)

Asi začnu vážně přemýšlet o dom.pekárně;-)Moc hezký recept:-p+8:yes:

:-p:yes:

:yes: tak tyhle budou určitě výborné, cibulku do pečiva mám vyzkoušenou a je vynikající! Rohlíky s tvarohem jsem ještě nepekla, vyzkouším!

Verim, ze jsou vyborne. Sadlo misti oleje se mi mnohokrat osvedcilo, hlavne v pekarne. O vikendu budou urcite, diky za dobry napad.:yes:

Musím říct, že jsou opravdu výborné, pekl jsem to v horkovzdušné na 175 a misto sádla jsem tam dal máslo. Perfektní recept. Díky

:-)Stáňo, 10-12 g živých kvasnic (droždí) odpovídá asi jedné lžičce sušeného. Takže by tam měly přijít asi dvě lžičky. (Párkrát se mi stalo, že mi těsto se sušeným droždím nevykynulo podle představ nebo i vůbec, od té doby používám pouze droždí živé, lisované.)

mám jen sušené kvasnice , kolik jich mám dát , aby se to rovnalo 21 gramům? děkuji za odpověď

:-)Veroniko, prakticky vse, co je umícháno, upečeno v pekárně, jde udělat i bez ní. Jen je to trochu víc pracnější, než v pečce, kde do ní vše jen dáš a už se nemusíš starat.
Dělalas už kynuté těsto?

a bez pekárny to nejde?

vážně fantastický...dělám je dnes poněkolikátý....mňamka:-p

jak vidím pečivo se sýrem, tak jsem vyřízená :-p:-p, dávám bod :yes:, no a ještě ta cibule :-p, jdu raději pryč...:-D

Jé, já jsem Ti zkomolila jméno...:-S Promiň - překlep.

Pekárna ti moc pomůže, opravdu:yes:
Kuchyň mám vybavenou docela dost, ale nedala bych pryč jen dvě věci : pekárnu a mikrovlnku...:-D(a to možná bych se ještě mohla obejít i bez té mikrovlnky....)

Teda ty jsou... :-p Já snad začnu uvažovat o koupi té pekárny...:-) Ale podvědomě tuším, že jen pekárnou to nebude :-D. Sathleen, jsi šikovná! :-)

Tématické fráze:
cibulove bagetky, recept na cibulovou bagetu, bageta s cibulkou, bagety z domácí pekárny, cibulové bagety z domácí pekárny, bagety v troubě, domácí bagetky bez kvasnic, cibulové rohlíky, domácí pekárna bagetky cibulové, bageta v troubě, cibulvé bagety recept, recept na bagetu cibulovou, domácí bageta prostřeno, bagety s cibulkou, jak udělat cibulovou bagetu, domaci cibulove bagetky, cibulový bagetky, recept na domácí bagety, cibulova bageta z domaci pekarny, domáci bageta bez kvasnic

Suroviny:
voda, cukr, droždí, tvaroh, mouka hladká, sůl, cibulka, sádlo, vejce, sýr tvrdý

Přidat fotografie receptu