Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 211 kJ / 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,26 g |
Tuky | 25,97 g |
Vláknina | 11,10 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 3,68 g |
Sůl | 9,15 g |
Sacharidy | 40,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží játra na mateřídoušce a bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwRn
Moje poznámka
Drůbeží játra na mateřídoušce a bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwRn
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 24 minutami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 5 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký tvarohový koláč s jahodami
Neregistrovaný před 7 minutami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Neregistrovaný před 13 minutami
Buchtičky s krémem
Neregistrovaný před 14 minutami
Vrstvený salát
Neregistrovaný před 15 minutami
Čevabčiči
Neregistrovaný před 18 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 21 minutami
Bábovka s vaječným koňakem
Neregistrovaný před 22 minutami
Tatarák
Neregistrovaný před 26 minutami
Churros s čokoládou (Čuros)
Neregistrovaný před 29 minutami
Tématické fráze:
drůbeží játra recepty,
játra recepty,
drůbeží játra,
játra,
bazalka recepty,
mateřídouška recepty,
dušená drůbeží játra,
drubezi pokrmy,
kuřecí játra na bazalce,
recepty kureci jatra,
kuřecí játra na smetaně,
kuracie jatra,
kuřecí játra s bazalkou,
recepty mateřídouška,
drubezi jatra s bazalkou,
drůběží játra recept,
recept bazalka,
játra drůbeží,
mateřídouška recept,
drůbeží játra dušená
Suroviny:
játra drůbeží,
cibule,
paprika čerstvá červená,
rajče,
bazalka čerstvá,
česnek,
mateřídouška,
smetana kysaná,
vývar drůbeží,
podravka,
olej olivový,
petrželka,
pepř,
sůl
Komentáře (6)