Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněná kachna se zázvorem a pomerančem ( nejen v PH )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEy8
Moje poznámka
Kořeněná kachna se zázvorem a pomerančem ( nejen v PH )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEy8
Nejnovější recepty
Hamburgery s „fejkovým” trhaným masem
Přidáno před 1 hodinou
Čokoládový fondant
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Třená staročeská bábovka
Přidáno před 20 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno 28. 4. 2025 13:01
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Přidáno 28. 4. 2025 12:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Můj segedínský guláš
radekfiala před 27 minutami
Červená řepa nakládaná a extra voňavá
Ernest_Bago před 27 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
pokorny.iv@email.cz před 1 hodinou
Pampeliškový med
pavlina.smrzova@seznam.cz před 1 hodinou
Nepečený jablečný dort
masarykoele před 1 hodinou
Rajčatová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Slavista62 před 3 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Glapet před 4 hodinami
Teplý čočkový salát
TondaJ před 5 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
TondaJ před 5 hodinami
Tématické fráze:
kachna v ph,
kachna na pomerančích se zázvorem,
pečení mladé kachny,
exotická kachna recepty,
kachní prsa na pomerančích se zázvorem,
pečená kachna na různý zpusob,
kachna na pomerančích čína,
exoticke recepty na kachnu,
kachna se zázvorem,
kachna s pomerančí na zázvoru,
kachna na zázvoru,
pečená kachna v ph,
nádoba na pečení kachny,
kuře na pomerančích p h,
kuře s pomerančem a zázvorem,
slivovice nalozena s pomerančem,
krkovice se zazvorem a pomerancem,
jak nejlépe upéct kachní stehna,
zbylé kachní maso,
exoticka kachna
Suroviny:
kachna,
kořenící směs na kachní a husí maso,
pomeranče,
zázvor,
sůl,
tymián
Komentáře (13)
Na to koření jsem narazila myslím při "Francouzském týdnu", ale měli ho tam potom ještě dost dlouho. Já sama bych si ho možná taky nevšimla, ale čekala jsem na manžela, který byl u lékaře na kontrole, tak jsem jen tak bloumala mezi regály...no, pravda, stálo mě to bloumání asi čtyři stovky navíc ( koření nebylo to jediné, co jsem do košíku přidala nad plán