Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rostbíf klasický

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Ivana41

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 683 kJ /
2 075 kcal
Bílkoviny323,46 g
Tuky77,48 g
Vláknina4,74 g
Cholesterol 675 mg
Sodík 1,37 g
Sůl2,85 g
Sacharidy19,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hořčici, rozetřený česnek, tymián a lžíci oleje smícháme na kašičku, nasolený opepřený roštěnec obalíme ve směsi s hořčicí a necháme nejméně 1 hodinu uležet. Krok 2: Rozpálíme na pánvi olej, dáme maso a opečeme ze všech stran. Troubu rozehřejeme na 180°C a opečené maso přendáme do pekáčku a pečeme asi 40 minut. Krok 3: Po upečení necháme maso asi půl hodiny odpočívat, podáváme s bramborovými noky a špenátem.

Zveřejněno 28. 2. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rostbíf klasický

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lm96

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rostbíf klasický

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lm96

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (10)

Ivana41:
No, všichni opisujeme, že:-D ale jenom někteří uvádíme zdroj:-)
K hodinu marinovanému masu je polemika asi zbytečná...
***
Připravit kvalitní rostbíf považuji za umění a v tomto ohledu nejsem 100%ní umělec;-(
Kvalitní rostbíf je jako meloun či ženská...:-D
Rostbíf podávám po studenu a lze jej tedy připravit předem:yes:
Když se nezadaří, tak nepodarek dodělám do poživatelné jakosti a třeba uložím do mrazáku:-)
Když se nezadaří, tak skáknu do Alberta - tam jeden už za sklem vidí, do čeho jde...:-):-D:-K

Nevím jak dotyčná přišla že jsem to opsala<3

Dajda::yes::yes::yes:

spagetka: No právě, špagetko! Vím, že recepty kolují a originál prakticky neexistuje, ale něco opsat s malými změnami a podepsat se pod text je PLAGIÁT jak noha i v případě kuchaření:-! A já se obávám, že to právě tahle přispěvatelka provozuje ve větším měřítku.

Dajda: mně osobně víc vadí, že autoři vkládající nový recept, nevyužijí vyhledavač. Přitom je víc než jasné, že v tomto množství receptů tu určitě zrovna rostbíf bude.
Stává se i nešvarem, že autor zamění jednu ingredienci za druhou a už je na světě nový recept, lišící se např. jen v použití zeleného pepře místo černého.

tejaja: Nejde jen o fotky, ale o opisování shodných receptů, kterého se autorka dopustila nejen v tomto případě..... :no:

Fotka bola odstránená ráno, zbytočne už to komentovať. ;-) Jarka, ďakujem za upozornenie. ;-)

Á jé! Tady se někdo pustil do opisování receptů a kopírování fotek. Že by dlouhá chvíle? :-S

Hezký recept, ale bohužel jen jeden z dalších téměř totožných. :no:

Tématické fráze:
rostbíf recept, rostbíf, recept na rostbíf, rozbíf recept, rozbíf, recept na rozbíf, rozbiv, nízký roštěnec použití v kuchyni, rosbíft, omáčka k rostbífu, roztbif, recept rostbíf, omáčka k roastbeef rostbíf, rozbief, recepty na rostbíf, omáčky k rostbífu, jak připravit rostbíf, příloha k rostbifu, rozbyv, rozbíf z nizkého roštěnce

Suroviny:
roštěnec nízký, hořčice hrubozrnná, olej, tymián, česnek, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu