Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablečná bublanina

Nadýchaná bublanina, která je doplněná šťavnatými jablky. Její předností je rychlá a snadná příprava, rozvoní vám domov v chladných podzimních dnech. Vychutnejte si ji pocukrovanou k odpolední kávě, nebo jako svačinku.

Hodnocení receptu je 3,8 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aninaz aninaz

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 plech

1plech

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 736 kJ /
4 717 kcal
Bílkoviny108,08 g
Tuky55,56 g
Vláknina54,00 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 656 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy919,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V míse utřeme cukr s vejci, přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a pořádně promícháme. Krok 2: Jablka oloupeme a nakrájíme na větší kostky. Promícháme s těstem a nalijeme na plech vyložený pečícím papírem. Krok 3: Troubu rozehřejeme na 200 °C. Jakmile vložíme bublaninu, snížíme teplotu na 180 °C a pečeme přibližně 30 minut dozlatova. Upečení zkontrolujeme špejlí.

TIP: Jak připravit nadýchanou bublaninu?

Zveřejněno 10. 3. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablečná bublanina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X0Gk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablečná bublanina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X0Gk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Na můj vkus úplně šíleně sladké, příště dám určitě minimálně o třetinu méně cukru. Jinak rychlé a dobré.

Díky za kladné hodnocení a a Monice za námět. Určitě to taky zkusím. Sníh na buchtách mám ráda.

Děkuji za recept, koláč je výborný! Přidala jsem do těsta jeste lžíci medu, skořici a ke konci pečení jsem střed koláče potřela sněhem z bílků a nechala dopéct - mooc dobré!:-p

Je opravdu moc dobrý, uděláno po druhé :yes: děkuji za recept, :-)

Vypadá jedle:yes:

Tuhle bublaninu dělávala mamka. Mně se líbí, že je docela rychlá a bez tuku. Jen se zdá, že je tam hodně jablek, že jsou jen tak obalená těstem, ale nebojte, není. Těsto nakyne a vyplní všechny mezery. S menším množstvím jablek to není ono. Dávám jich i víc.

Teď jsem tady sama sobě vynadala že mě něco takového nenapadlo.:-p:-p:-p:yes::yes:

:-p:yes:

Tématické fráze:
jablecna bublanina, bublanina s jablky, jablkova bublanina, jablečné bublanina, bublanina s jablkama, jablecna bublanina recept, bublanina recept, bublaninasjablky, jablecna bublanina videorecepty, bublanina s jablkem, recept na jablečnou bublaninu, tncz nova, tvarohová bublanina se strouhanými jablky, hrnickova jablečná bublanina, recepty jablecna bublanina, recept na bublanina s jablky, bublaanina s tvarohem a jablky, bublanina s jablky a tvarohu, bublanína s s jablky, pudinkova bublanina s jablky

Suroviny:
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, jablko

Přidat fotografie receptu