Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žampiony Portobello plněné vinnou klobásou

Hodnocení receptu je 4,2 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 819 kJ /
913 kcal
Bílkoviny46,50 g
Tuky60,68 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 2,73 g
Sůl6,45 g
Sacharidy43,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vinnou klobásu vymáčkeme ze střívka a promícháme s lístky tymiánu. Krok 2: Přiravenou směsí naplníme očištěné hlavičky Portobella. Krok 3: Narovnáme je do zapékací ´misky, pokropíme olejem, přikryjeme alobalem a dáme do vyhřáté trouby cca na 180°C. Krok 4: V misce pomícháme strouhanku s nasekanou petrželí a česnekem, zakápneme olejem a utvoříme "drobenku". Krok 5: Asi po dvaceti minutách sundáme ze zapékací misky alobal, žampiony posypeme připravenou směsí a zapečeme dozlatova.

Zveřejněno 19. 3. 2015

Poznámka autorky maris

Žapiony můžeme uvnitř posolit, ale nám stačila k ochucení jen klobása.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žampiony Portobello plněné vinnou klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J2gl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žampiony Portobello plněné vinnou klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J2gl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

:yes::yes::yes::yes:

Vinnou klobásu mám ráda a tak to bude zajímavá změna oproti klasicky plněným žampionům mletým masem:-p;-):yes:

hosta: doufám, že vám bude chutnat, jestli máte rádi vinnou klobásu / my jo:-)) / tak by mohlo;-)
Díky:-)

Tohle taky můžu, tak to udělám, suroviny mám v lednici:yes:

Tématické fráze:
žampiony portobello recepty, žampiony plněné vinnou klobásou, plněné portobello, portobello s mletým masem, plněné žampiony portobello, recept na vinnou klobásu, portobello plněné masem, žampiony portobello, žampiony plněné vinnou s vinnou klobásou, zampiony plnene klobasou, plnene žampiony, plněné žampiony vinnou klobásou, žampiony portobello s masem, recepty z portobella zampionu, recept na plnene zapiony, plněné portobello mletým masem, plněné portobello s hovězím, portobéllo plněné apečené v alobalu, žampiony portobello v alobalu, portobelo plněné mletým masem

Suroviny:
portobello, klobása vinná, tymián čerstvý, strouhanka, česnek sušený, petrželka hladkolistá, olej olivový

Přidat fotografie receptu