Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 819 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,50 g |
Tuky | 60,68 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,73 g |
Sůl | 6,45 g |
Sacharidy | 43,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony Portobello plněné vinnou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J2gl
Moje poznámka
Žampiony Portobello plněné vinnou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J2gl
Nejnovější recepty
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 19 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 21 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 4 hodinami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 4 hodinami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 12 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 13 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 13 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 17 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 19 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 19 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 19 hodinami
Tématické fráze:
žampiony portobello recepty,
žampiony plněné vinnou klobásou,
plněné portobello,
portobello s mletým masem,
plněné žampiony portobello,
recept na vinnou klobásu,
portobello plněné masem,
žampiony portobello,
žampiony plněné vinnou s vinnou klobásou,
zampiony plnene klobasou,
plnene žampiony,
plněné žampiony vinnou klobásou,
žampiony portobello s masem,
recepty z portobella zampionu,
recept na plnene zapiony,
plněné portobello mletým masem,
plněné portobello s hovězím,
portobéllo plněné apečené v alobalu,
žampiony portobello v alobalu,
portobelo plněné mletým masem
Suroviny:
portobello,
klobása vinná,
tymián čerstvý,
strouhanka,
česnek sušený,
petrželka hladkolistá,
olej olivový
Komentáře (4)