Dušený štikozubec
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 884 kJ / 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,22 g |
Tuky | 3,06 g |
Vláknina | 12,54 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 443 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 23,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušený štikozubec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vz4g
Moje poznámka
Dušený štikozubec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vz4g
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 6 minutami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 22 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky s brynzou pro Dášenku
Klivan před 31 minutami
Domácí nudle
Jindriskas před 1 hodinou
Chalupářská pomazánka
Alena Cerna před 2 hodinami
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 6 hodinami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 6 hodinami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 6 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 14 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 15 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 15 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 19 hodinami
Tématické fráze:
ryba oslič,
štíkozubec recept,
štikozubec recepty,
oslic ryba,
štikozubec,
ryba štikozubec,
příprava ryby oslič,
recept na štikozubce,
ryba štikozubec recepty,
mořská ryba oslič,
ryba,oslic,
recept ryby oslič,
štikohubec,
ryba oslič priprava,
recept na oslice,
pečený štikozubec,
recepty štikozubec,
tncz nova,
co je ryba oslič,
oslič ryby
Suroviny:
štikozubec,
cibule,
šťáva rajčatová,
citron,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
víno bílé,
petrželka,
olej
Komentáře (1)