Postup přípravy
Krok 1: Vykuchané makrely naložíme do svařeného a vychladlého nálevu. Necháme naložené 18-24 hodin. Udíme 4 hodiny (plus mínus) na 60°C.
Zveřejněno 29. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí uzená makrela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2mr
Moje poznámka
Domácí uzená makrela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2mr
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit makrely na uzení,
jak naložit makrelu na uzení,
nalozeni makrely na uzeni,
nálev na makrely,
uzení makrel,
uzená makrela,
nálev na makrelu,
nalev na uzeny makreky,
uzená makrela recept,
nálev na uzené makrely,
nalozeni uzené makrely,
uzena makrela recepty,
jak naložit makrely,
jak udit makrely,
naložení makrel na uzení,
recept uzená makrela,
nálev na uzenou makrelu,
nálev na uzení makrely,
jak udit makrelu,
makrela nalev
Suroviny:
makrela,
voda,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
jalovec
Komentáře (18)