Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilovaná kotleta s pošírovaným hráškem

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Colombo65 Colombo65

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 767 kJ /
422 kcal
Bílkoviny34,72 g
Tuky30,24 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 398 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy2,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové kotlety nařízneme na okraji, aby se nám nekroutily, a bohatě osolíme, opeříme a lehce obalíme v hladké mouce. Krok 2: Plátky dobře oklepeme od přebytečné mouky. Krok 3: Nachystáme si steakovou pánev, kterou necháme rozpálit, lehce pokapeme olivovým olejem a vložíme v mouce obalené kotletky. Krok 4: Opékáme zprudka z každé strany do zlatavé barvy asi tak 5 minut. Krok 5: Po opečení podáváme lehce přelité troškou vlastní šťávy z masa. Jako vhodná příloha jsou upečené baby brambory ve slupce a pošírovaný zelený hrášek s volským okem.

Zveřejněno 9. 4. 2015

Poznámka autora Colombo65

(Pošírování je způsob přípravy jídel, kdy se suroviny na krátkou dobu ponechají v horké vodě popř. mléce nebo vývaru, avšak teplota tekutiny nesmí přesáhnout 95 °C, nesmí se tedy vařit.)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaná kotleta s pošírovaným hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O2wQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaná kotleta s pošírovaným hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O2wQ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

rychlé a móc dobré:yes::-D

krásná fotečka:yes:

Nááádhera;-):yes::-)

Tématické fráze:
grilovaná vepřová kotleta, kotleta s hraskem, posirovany hrášek, grilovaná kotleta, pošírovaný kanec, kotlety s hráškem, jak nalozit kotletu, kanci grilovane kotlety, grilované kančí kotlety, pošírovaný zelený hrášek

Suroviny:
kotleta vepřová, mouka hladká, olej olivový, sůl, pepř, hrášek mražený, vejce

Přidat fotografie receptu