Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 222 kJ / 1 487 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,14 g |
Tuky | 80,11 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 21,99 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z majolky, jogurtu, hořčice, kečupu, citronové šťávy připravíme koktejlovou zálivku. Kuřecí maso okořeníme a restujeme.
Krok 2: Vychladlé nakrájíme na menší kostičky a promícháme se stejně nakrájenými okurkami a drobně rozsekanými vejci, vmícháme zálivku a necháme v chladu uležet.
Zveřejněno 29. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží koktejl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2jr
Moje poznámka
Drůbeží koktejl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2jr
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 8 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 9 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 11 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 11 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 12 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 14 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 14 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 14 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 15 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 16 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 16 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 17 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
okurky sterilované,
vejce,
majonéza,
jogurt bílý,
hořčice plnotučná,
kečup sladký,
šťáva citronová,
sůl,
cukr
Komentáře (3)
Ten cukr tam přidávám jenom z toho důvodu, že citrón je někdy hodně kyselý a kečup není vždy úplně hodně sladký.