Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roastbeef

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Mirka02

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 996 kJ /
1 672 kcal
Bílkoviny92,20 g
Tuky136,80 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 2,62 g
Sůl6,40 g
Sacharidy16,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Roštěnec naložíme do směsi z dijonské hořčice a oleje a necháme cca 24 hodin v ledničce odpočinout. Krok 2: Pak vyjmeme, zbavíme marinády, osušíme, osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem. Krok 3: Na pánvi rozehřejeme sádlo a roštěnec ze všech stran opečeme, aby se zatáhl. Krok 4: Dáme do pekáčku, zalijeme částí výpečku a na 150° pečeme cca 20 - 30 min. Po upečení necháme chvíli stát, aby se šťáva v mase rozlila po celém kuse a pak nakrájíme na tenké plátky.

Vhodná příloha jsou vařené brambory, tatarská omáčka popř. nakládané okurky. Vhodné i za studena jako pohoštění na obložené mísy.

Zveřejněno 2. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roastbeef

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vzN0

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roastbeef

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vzN0

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

jj, to jsem taky provedl, ale myslím, že je to plýtvání surovinami, protože stačí lžíce hořčice...

vašek:Marináda se z masa setře a dál se již nepoužívá. Množství hořčice mám vyzkoušené, jestli se Vám zdá moc, uberte podle Vaší chuti a odvahy :-).

Těch 100g hořčice se mi zdá taky dost...

No a o pak s tou marinádou?

Tématické fráze:
roastbeef, roastbeef steak, roastbeef recept, roastbeef steak recept, hovězí roastbeef, roast beef, maso na roastbeef, marináda na roastbeef, omáčka k roastbeef rostbíf, omáčka na roastbeef, vepřový roastbeef, jaké maso na roastbeef, roastbeef s omáčkou, příloha k roastbeef, recept na roastbeef, rostbeef steak, tri tip roast, roastbeef s peprem za studena, vhodné maso na roastbeef, recept roast beef

Suroviny:
roštěnec vysoký, hořčice dijonská, olej, pepř, sůl, sádlo vepřové, omáčka worcesterová

Přidat fotografie receptu