Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí biftek

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mijula

Náročný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Maso na biftek by měl mít pokojovou teplotu, proto nechte maso vytáhlé alespoň hodinku předem z lednice. Maso potřeme ze všech stran olivovým olejem a opepříme. Krok 2: Na suchou rozpálenou pánev pokládáme biftek a ze všech stran restujeme. Doba restování záleží na tom, jak máte biftek rádi. Já restuji cca 2 minuty z každé strany. Krok 3: Po opečení dávám biftek ještě na 5 minut do vyhřáté trouby na 170°C. Nahoru pokládám větvičku tymiánu. Krok 4: Po vytáhnutí z trouby zabalíme biftek do alobalu a necháme ještě 5 minut odpočívat. Před servírováním biftek osolíme.

Zveřejněno 3. 5. 2015

Poznámka autorky mijula

Tato příprava je na biftek medium.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí biftek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wAP1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí biftek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wAP1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Já jako zavilý masožer nemohu jinak,než přidat bod.;-)

Blahopřeju, konečně správný recept na správný beaf steak. :-K

Nádhera!Beefsteak podle mého gusta :-K

Tématické fráze:
hovězí biftek, hovězí biftek recept, recept na bifteky hovězí, recept na hovězí biftek, biftek z hovězí svíčkové, příprava hovězího bifteku, hovězí bifteky recept, hovězí bifteky, recepty na hovězí bifteky, biftek medium, hovězí biftečky, příprava bifteků, hovězí svíčkova biftek, recept hovězí biftek, biftek recept, hovězí biftek videorecept, hovézi byftek, biftek v troube, biftek hovězí, biftek příprava

Suroviny:
svíčková hovězí, sůl, pepř, olej olivový, tymián, alobal

Přidat fotografie receptu