Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 784 kJ /
3 534 kcal
Bílkoviny117,61 g
Tuky116,67 g
Vláknina57,50 g
Cholesterol 679 mg
Sodík 1,44 g
Sůl3,15 g
Sacharidy489,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do vykynutého kvásku přidáme všechny ostatní suroviny a vše dobře smícháme v míse. Krok 2: Přendáme do formy pekárny bez hnětacích metel, na 1 minutu zapneme program Pečení, vypneme a necháme v zavřené pekárně 1 hodinu kynout. Krok 3: Pak zapneme hodinové Pečení. Krok 4: Po ukončení programu zapneme znovu Pečení a už hlídáme - každý má rád jinak vypečenou kůrku.

Zveřejněno 9. 5. 2015

Poznámka autorky cathleen

Dá se jíst teplé i studené (s kysaným či sterilovaným zelím nebo čalamádou), je to hodně syté a nádherně to voní!

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DANq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DANq

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kynutý bramborák s čalamádou, bramborák v pekárně, bramborak z pekarny, domaci báč, báč z z domácí pekárny, pečeme bramborku, báč z z domácí domácí pekárny, kynute bramboracky, domácí pekárna recepty, pekárna kovářov, domácí bramborák na plech recept, domácí úekárna recept na bramborák, kovářov pekárna, domaci kynute bramboracky, bramborák

Suroviny:
mléko, droždí čerstvé, brambory, sádlo, škvarky, slanina anglická, vejce, česnek, kmín celý, majoránka, pepř mletý, sůl, mouka hrubá, libeček, kopřivy, petrželka, klobása

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu