Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 759 kJ / 420 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,75 g |
| Tuky | 23,50 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 791 mg |
| Sůl | 1,95 g |
| Sacharidy | 34,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky mäsa naložíme do pripravenej marinády a prikryté potravinárskou fóliou dáme na noc do chladničky.
Krok 2: Po odležaní vyberieme také množstvo mäsa, aké práve chceme spotrebovať a jednotlivé rezne obalíme v hrubšej strúhanke alebo v podrvených kukuričných lupienkoch, ktoré premiešame s citrónovou kôrou - máso pri pečení pekne vonia.
Krok 3: Poukladáme na plytký plech s naolejovaným papierom. Pečieme asi 25 minút (podľa druhu mäsa a výkonu rúry) v rúre predhriatej na 180°C.
Zveřejněno 15. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné řízky bez práce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4J81
Moje poznámka
Jemné řízky bez práce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4J81
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 12 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 16 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 1 hodinou
Likérové špičky
Sahula před 3 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 3 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 3 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 3 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 4 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 5 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 5 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 5 hodinami
Tématické fráze:
jemné kuřecí řízky,
kuřecí řízky jemné,
přírodní telecí řízek pečený v troubě,
bravčove rízky pečené troubě,
jemny řízek,
bravčové rezne v trojobalu pečené v troubě,
jemný kuřecí řízek,
jemný guláš pro děti,
postup prac postupu rizky
Suroviny:
stehno kuřecí,
pivo světlé,
smetana kysaná,
hořčice dijonská,
cukr třtinový,
koření kari,
tymián čerstvý,
sůl,
strouhanka,
kůra citronová,
olej
Komentáře (1)